Gerçekleri söylemek aşağılamak değildir. Bir kızla 3 gün parkta oturursun, 4. gün ya cafe ya restoran ya da takılacak bir eğlence mekanı ister. Para güç demektir, kadınlar da güç delisidir. Çok temel bir şey bu.
Ben de meslek mezunuyum. Bu işler biraz kişide bitiyor. Meslekte kizlarin az olduğuna katılıyorum ancak ben çoğu sevgilimi ve kız arkadaşımı arkadaş ortamından edindim. Çabala biraz, olur.
Sıkıntı cümlende zaten abi, arkadaşım yok. Ortam yok çabalama yok ve ben batı'da değilim. Tek tabanca takılıyorum. Mermi ısındı ilk hedef olan kişiye yazık olacak.
Çok güzel güzel de. Bizim oralarda neredeyse özgüvensiz kız neredeyse yok. Varsa da eve kapanıp ders çalışıyorlardı. Yahu 150'li kızlar bile bana gülüyor bence bu arsızlık artık ama işte...
Hocam sizde o zaman ders çalışın yani herhangi bir yönünüzü ortaya çıkarın ne bileyim gitar çalın, keman çalın, entelektüel olun bir şeyinizle öne çıkın.
Kızlar en çok paraya önem verir. Bunu çok basit bir şekilde kanıtlayabilirim çoğu kız ben insanın iç güzelliğine bakarım diyor fakat ben hiçbir mankenin veya güzel kızın bir dilenci ile sevgili olduğunu görmedim cevabı tekrar söyleyeyim: Para.
Hocam sizde o zaman ders çalışın yani herhangi bir yönünüzü ortaya çıkarın ne bileyim gitar çalın, keman çalın, entelektüel olun bir şeyinizle öne çıkın.
Aslında tipim gayet iyi ama... Boy olmayınca her şeyi çöp ediyor... Ama dediğim gibi tipimde sorun yok..
Çünkü boy olmayınca bir kız sana erkek değilde çocuk muamelesi yapıyor. Karşıma çıkan bütün kızlar böyleydi..
Sıkıntı cümlende zaten abi, arkadaşım yok. Ortam yok çabalama yok ve ben batı'da değilim. Tek tabanca takılıyorum. Mermi ısındı ilk hedef olan kişiye yazık olacak.
Gerçekleri söylemek aşağılamak değildir. Bir kızla 3 gün parkta oturursun, 4. gün ya cafe ya restoran ya da takılacak bir eğlence mekanı ister. Para güç demektir, kadınlar da güç delisidir. Çok temel bir şey bu.
İşte her kız için o paraya bakmak değil, hem kişiyi tanımak hem yeteneğini görmek içindir.
Lakin bazılarının paraya bakıyor olması nedeniyle bu durum birbirine karıştırılıyor.
Ayrıca kız demezse dahi kafeye, sinemaya, tiyatroya, bir çay bahçesine gitmek de normaldir.
İşte her kız için o paraya bakmak değil, hem kişiyi tanımak hem yeteneğini görmek içindir.
Lakin bazılarının paraya bakıyor olması nedeniyle bu durum birbirine karıştırılıyor.
Ayrıca kız demezse dahi kafeye, sinemaya, tiyatroya, bir çay bahçesine gitmek de normaldir.
Asgari ücretle 1 kişinin karin tokluğuna geçindiği br ülkede 2 kişinin bu kadar sosyal ortama girmesi ay sonunun gelmesini zorlar. Iyi şartlarda olan kişiler zaten bunun hesabını yapmaz. Çoğu insanın sosyallesmesindeki engel de para, yaşadığımız ülkenin gercekleri bu, maalesef.