poweryiğit Decapat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 380 9 Ağustos 2020 #71 Dedim tavsiye vereyim ama aklıma hiç sevgilim olmadığı geldi.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 9 Ağustos 2020 #72 Kızlar tipe baksaydı benim şuan Dan Bilzerian gibi bir hayatım olması gerekirdi, şahidim, canım @Motionless IN White'ım.
Kızlar tipe baksaydı benim şuan Dan Bilzerian gibi bir hayatım olması gerekirdi, şahidim, canım @Motionless IN White'ım.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 9 Ağustos 2020 #73 Sevgili yapmak çok da matah bir şey değil.
maverick84898 Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 118 9 Ağustos 2020 #74 Kardeş konu kapanmış sen hala neyin peşindesin?
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 9 Ağustos 2020 #75 maverick84898 dedi: Kardeş konu kapanmış sen hala neyin peşindesin? Genişletmek için tıkla... Cevabım sana değildi.
maverick84898 dedi: Kardeş konu kapanmış sen hala neyin peşindesin? Genişletmek için tıkla... Cevabım sana değildi.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 9 Ağustos 2020 #76 Cüzdana, kredi kartına, doların yeşiline.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Ağustos 2020 #77 132923 dedi: Cüzdana, kredi kartına, doların yeşiline. Genişletmek için tıkla... Sanırım bundan bahsediyorsun yeşil olarak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
132923 dedi: Cüzdana, kredi kartına, doların yeşiline. Genişletmek için tıkla... Sanırım bundan bahsediyorsun yeşil olarak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Naber Müdür Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 161 9 Ağustos 2020 #78 B4ybars dedi: Sanırım bundan bahsediyorsun yeşil olarak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Naber Müdür dedi: Profil fotoğrafını görünce ben ne ara yorum yazdım zannediyorum. Genişletmek için tıkla...
B4ybars dedi: Sanırım bundan bahsediyorsun yeşil olarak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Naber Müdür dedi: Profil fotoğrafını görünce ben ne ara yorum yazdım zannediyorum. Genişletmek için tıkla...
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Ağustos 2020 #79 Naber Müdür dedi: Profil fotoğrafını görünce ben ne ara yorum yazdım zannediyorum. Genişletmek için tıkla... Kaldır len fotoyu. Telif atarım.
Naber Müdür dedi: Profil fotoğrafını görünce ben ne ara yorum yazdım zannediyorum. Genişletmek için tıkla... Kaldır len fotoyu. Telif atarım.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 9 Ağustos 2020 #80 Geleceğini düşünmeyenler ve sadece paraya önem verenler buna önem veriyorlar: Daha sonra tip geliyor. Gerçekten mükemmel birileriyse ve mutluluğu önemsiyorlarsa davranışlarınıza ve nasıl biri olduğunuza önem verirler. Diğerleri de bonus oluyor.
Geleceğini düşünmeyenler ve sadece paraya önem verenler buna önem veriyorlar: Daha sonra tip geliyor. Gerçekten mükemmel birileriyse ve mutluluğu önemsiyorlarsa davranışlarınıza ve nasıl biri olduğunuza önem verirler. Diğerleri de bonus oluyor.