Kızlar en çok neye önem verir?

Senin yaşlarında kızlar sadece eğlence ve merak veya bazıları sırf hava olsun diye sevgili olma işine giriyor. Kızlara göre sadece sahiplenilip, sevildiğini bilmelerini istediklerini söyleselerde çoğu paraya bakıyor. Senin yaşını düşününce tip ve para ön planda olacaktır. Benim tavsiyem hiç olmaması daha iyi çünkü gerçekten kafanı çok yoruyor. Geleceğini bir kenara bırakıp onu hayatının merkezine koyarsan hayatın mahvolur. Şöyle bir durumda var ama paran ve tipin olsa bile kızlara yaklaşmazsan onlar sana gelmez kolay kolay. Çene de tip ve paradan sonrada çok önemli bir etken.
Evet sanırım haklısınız her şeyin zamanı var... Kalbimi yormaktansa beynimi yorayım daha iyi...

Evet sanırım haklısınız her şeyin zamanı var... Kalbimi yormaktansa beynimi yorayım daha iyi...

Şundan emin ol, şuan da sevgilin hiç olmadığı için merak ediyorsun biliyorum ama emin ol oldukdan sonra kötü şeyler yaşarsan keşke hiç olmasaydı diyeceksin buna emin ol. Hiç özenme, zaten nasip kısmet bu işler illa ki nasibindeki kişi karşına çıkar. Sen şuanda hayatının merkezine kendini ve geleceğini koy. Gerisi hallolur. Hiç kimseyi de tavlamak için değişme. Olduğun gibi seni seven sevsin.

Şundan emin ol, şuan da sevgilin hiç olmadığı için merak ediyorsun biliyorum ama emin ol oldukdan sonra kötü şeyler yaşarsan keşke hiç olmasaydı diyeceksin buna emin ol. Hiç özenme, zaten nasip kısmet bu işler illa ki nasibindeki kişi karşına çıkar. Sen şuanda hayatının merkezine kendini ve geleceğini koy. Gerisi hallolur. Hiç kimseyi de tavlamak için değişme. Olduğun gibi seni seven sevsin.
Herkese kucakdolusu teşekkür ediyorum tavsiyelerinden dolayı. Gerçekten çok yardımcı oldunuz... 👍🏻👍🏻👍🏻

Hocam burası forum moderatörler bile konuyu kilitlememiş sizin bu dediğiniz saçma bu arada üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.
Üslup ile alakalı bir şey yok. Kızlarsoruyor'a göz atabilirsiniz. Ne demek istediğini anlarsınız.

Son cümle gerçekleşirse evliliğe kadar gider :) onun dışında gereksiz bir iş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı