Kizlar internet kafeye gidebilir mi?

Gidin ama internet kafa çok küfür ediyorlar hocam kız arkadaşınız küfürden çok hoşlanmıyorsa sevmeyebilir hele hele şimdiki nesil çok fena ediyor.

@847082, yanında siz olacaksınız. Eee, kız arkadaşınızı koruyacaksınız. :) Ayrıca internet kafeye giden erkeklerin, eli yüzü neden düzgün olmuyor? Şimdi, bu durumda sizinde mi eliniz, yüzünüz düzgün olmuyor?
Hocam bende kızım.

Sıkıntı ne anlamadım, kızlar da oyun oynamıyor mu sonuç olarak? Ya ben tam olarak konuyu anlayamadım ya da sormanıza gerek olmayan bir şeyden endişe duyuyorsunuz.
Hoca ne bileyim hiç giden görmedim.

ps kafeler daha rahat konforlu ve kalabalıktan uzak , internet kafe ortamları pek kızlara uygun değil gibi , yada ps kiralayıp evde oyun oynamak da düşünülebilir.

Hocam, ben de kızım.

Sizi erkek sanmıştım, "ben de kızım" ibaresini sonradan eklemişsiniz. :D Yanınıza bir tane erkek bulabilirsiniz, onunla gidin. Ayrıca internet kafeye giden erkeklerin, elinin yüzünün düzgün olmadığını size kim söyledi? Konumunuzu merak etmedim değil. Bunu demek için İstanbul gibi bir yerde yaşıyor olmalısınız.

Hocam bende kızım.

Ben giden çok gördüm hatta bir ara sınıftan bir kızla çok yakın arkadaş olmuştuk bende götürmüştüm düzgün yere giderseniz bir problem olmaz.

Gidebilirsin. Neden gidemeyesin? Yasak mı var? Küfür vesaire rahatsız oluyorsan orasına bir şey diyemem.

Hocam bende kızım.

Genelde erkeklerin bulunduğu bir ortam olduğu için ilk başta eğer fark edilirseniz, 1-2 kafa dönüp size bakar ama bu kadar ile kısıtlı kalır. Ayrıca nereye giderseniz gidin oyun ile ilgili şeylerin çoğunluğuna erkekler sahip olduğu için her yerde aynı durumu yaşayacaksınız. Bunu bir problem haline getirmek yerine, özgürlüğünüzü kullanmaktan çekinmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı