Kizlar internet kafeye gidebilir mi?

Hocam hiç görmedim giden. Birde oraya giden erkeklerde eli yüzü düzgün olmuyor ya.
Mahalle arası, tabelası bile zor okunan bir mekana giderseniz eli yüzü düzgün insan da olmaz, tuhaf bakışlar da olur. Gerçekten kaliteli internet kafe kaldı mı bilmiyorum ancak büyük bir tane bulursanız gayet rahat gidilir.

Medeni bir yer ise neden olmasın. Fakat medeniyetten uzan yerlere gitmenizi tavsiye etmem, ayak uyduramazsınız bence ki bende uyduramam erkek olmama rağmen. Ayak uydurmaktan kastım ortamda sürekli stress altında hissederim.

Hocam kaliteli bir yere gitsek olur mu yön öyle şeyler?
Zannetmiyorum. Kaliteli yerlerde her yerde sigara da içtirmezler. Küfür her zaman olacaktır ama fazla olursa uyarırlar. Kaliteli bir yer bulursan gidebilirsin. Ama ben yine söyleyeyim bence pek memnun kalmazsın. 1 kez gidersin o da son olur diye düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba. Ben ve bir tane kız arkadaşım oyun oynamayı seviyoruz, ama bilgisayarlarınız çok kötü. Sizce ikimiz internet kafeye gidebilir miyiz?
Yoksa hoş olmaz mı?
İkimizde kızız.

Gider neden gidemesin en fazla abazalar laf atar onlara meydan dayagı atarlar o yüzden bir şey olmaz.

Arkadaşlar merhaba. Ben ve bir tane kız arkadaşım oyun oynamayı seviyoruz, ama bilgisayarlarınız çok kötü. Sizce ikimiz internet kafeye gidebilir miyiz?
Yoksa hoş olmaz mı?
İkimizde kızız.
Ben gittiğimde görüyordum kızları gidebilirsiniz, ancak gideceğiniz yerin düzgün bir yer olduğunu bilerek gidin maalesef ahlak yoksunu insanlar var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı