Mahalle arası, tabelası bile zor okunan bir mekana giderseniz eli yüzü düzgün insan da olmaz, tuhaf bakışlar da olur. Gerçekten kaliteli internet kafe kaldı mı bilmiyorum ancak büyük bir tane bulursanız gayet rahat gidilir.
Aslında yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, Burak abinin internet kafesine güvenle gidebilirsiniz. Adı vito cafe, yeri uygunsa tavsiyemdir. (Instagram sayfalarında adresleri var.)
Medeni bir yer ise neden olmasın. Fakat medeniyetten uzan yerlere gitmenizi tavsiye etmem, ayak uyduramazsınız bence ki bende uyduramam erkek olmama rağmen. Ayak uydurmaktan kastım ortamda sürekli stress altında hissederim.
Zannetmiyorum. Kaliteli yerlerde her yerde sigara da içtirmezler. Küfür her zaman olacaktır ama fazla olursa uyarırlar. Kaliteli bir yer bulursan gidebilirsin. Ama ben yine söyleyeyim bence pek memnun kalmazsın. 1 kez gidersin o da son olur diye düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba. Ben ve bir tane kız arkadaşım oyun oynamayı seviyoruz, ama bilgisayarlarınız çok kötü. Sizce ikimiz internet kafeye gidebilir miyiz?
Yoksa hoş olmaz mı?
İkimizde kızız.
Arkadaşlar merhaba. Ben ve bir tane kız arkadaşım oyun oynamayı seviyoruz, ama bilgisayarlarınız çok kötü. Sizce ikimiz internet kafeye gidebilir miyiz?
Yoksa hoş olmaz mı?
İkimizde kızız.