arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2013 #21 Boğaçhan Ülker dedi: Aynen öyle yarım İngilizce yarım Türkçe konuşuyorum bazen. Arkham canlı canlısı daha güzel be. Genişletmek için tıkla... Abi ben buraya gitsem daha çıkmam ki, tüm günüm burada geçer Amerika ziyareti yapınca buralara gitmek lazım kesin hatta dönüşsüz bilet almak lazım
Boğaçhan Ülker dedi: Aynen öyle yarım İngilizce yarım Türkçe konuşuyorum bazen. Arkham canlı canlısı daha güzel be. Genişletmek için tıkla... Abi ben buraya gitsem daha çıkmam ki, tüm günüm burada geçer Amerika ziyareti yapınca buralara gitmek lazım kesin hatta dönüşsüz bilet almak lazım
Kerem Yaşar Kilopat Katılım 27 Aralık 2012 Mesajlar 774 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2013 #22 arkham dedi: Abi ben buraya gitsem daha çıkmam ki, tüm günüm burada geçer Amerika ziyareti yapınca buralara gitmek lazım kesin hatta dönüşsüz bilet almak lazım Genişletmek için tıkla... Yeşil kart başvuruları başlamış. Ben yaptırdım. Sende başvur bu kadar istiyorsan. Hooters a bak. Biz hala Popeyes yiyelim.
arkham dedi: Abi ben buraya gitsem daha çıkmam ki, tüm günüm burada geçer Amerika ziyareti yapınca buralara gitmek lazım kesin hatta dönüşsüz bilet almak lazım Genişletmek için tıkla... Yeşil kart başvuruları başlamış. Ben yaptırdım. Sende başvur bu kadar istiyorsan. Hooters a bak. Biz hala Popeyes yiyelim.
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2013 #23 Kerem Yaşar dedi: Yeşil kart başvuruları başlamış. Ben yaptırdım. Sende başvur bu kadar istiyorsan. Hooters a bak. Biz hala Popeyes yiyelim. Genişletmek için tıkla... Harbi ya Popeyes yiyoruz kardo hemde sakallı kızlar veriyor Gerçekten başvurdun mu? Nasıl ve nereden yapıyoruz?
Kerem Yaşar dedi: Yeşil kart başvuruları başlamış. Ben yaptırdım. Sende başvur bu kadar istiyorsan. Hooters a bak. Biz hala Popeyes yiyelim. Genişletmek için tıkla... Harbi ya Popeyes yiyoruz kardo hemde sakallı kızlar veriyor Gerçekten başvurdun mu? Nasıl ve nereden yapıyoruz?
Kerem Yaşar Kilopat Katılım 27 Aralık 2012 Mesajlar 774 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2013 #24 Google dan araştır biraz bulursun. İnternetten yapabilirsin.
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2013 #25 Böyleleri kaldı mı ya? Derste Amerika'lı gibi konuşuyorum söz verilince benden sonra kalkan oluşum varlık taklidimi yapmaya çalışıyor.
Böyleleri kaldı mı ya? Derste Amerika'lı gibi konuşuyorum söz verilince benden sonra kalkan oluşum varlık taklidimi yapmaya çalışıyor.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 4 Ekim 2013 #27 Laf sok sende abicim. Böyle kezbanlara laf sokmayı falan çok severim. Ama dikkat et. Atarları hiç çekilmiyor bu salakların.
Laf sok sende abicim. Böyle kezbanlara laf sokmayı falan çok severim. Ama dikkat et. Atarları hiç çekilmiyor bu salakların.
B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 4 Ekim 2013 #28 Zaten laf soktum devamında tüm gece Twitter ve Whatsapp'tan tacize uğradım.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 4 Ekim 2013 #29 Seninkiler Hardcore kezbanmış. Elleme boşver.
B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 4 Ekim 2013 #30 Sırf bu insanlar yüzünden Türkiye'de yaşama isteğimi kaybediyorum.