Kızlar mesaja neden geç bakar?

SeeAndLive

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kızlar neden mesaja geç bakar sizce? Bana ilk mesajı kendisi atan kızlar bile sonradan geç bakıyor. Ben ise kızlar saatlerce mesaja bakmasa bile en geç 1 saat içinde bakabiliyorum. Sizin de başınıza böyle gıcık şeyler geliyor mu?

Kızların elinden telefon düşmez, kız sana sonradan geç bakıyorsa senden soğumuştur her kız böyle yapıyorsa sorunu kendinizde arayın. Tabi bunu gıcık bir durum olarak görmen zaten sorunu belli ediyor, bir erkeğin kızın mesajını bekleyecek düşünecek kadar boş vakti olmaması lazım hayatını doldurursan kızları daha az umursarsın.

Kızların elinden telefon düşmez, kız sana sonradan geç bakıyorsa senden soğumuştur her kız böyle yapıyorsa sorunu kendinizde arayın. Tabi bunu gıcık bir durum olarak görmen zaten sorunu belli ediyor, bir erkeğin kızın mesajını bekleyecek düşünecek kadar boş vakti olmaması lazım hayatını doldurursan kızları daha az umursarsın.
Hiç o açıdan bakmamıştım olaya,ancak yapacak hiç birşey yok.Her günüm aynı evden okula okuldan eve gidiyorum.Yakın zamanda fitnesse başlayacağım umarım zaman doldurma konusundada işe yarar.

Hep oldu birkaç olasılık var. genelde sizi nasıl olsa elde gözüyle bakmaları olabilir , sizi artık önemsememelerinden olabilir , belkide fazla soru sorup/mesaj atıp bıktırmış olabilirsiniz.
Evet bazen soru ve mesajı abartıyorum,ama bu olayda çok saçmaki seven birbirine mesaj atmazmi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı