Kızlar neden erkeklerle ilgili konu açmıyor?

Forumda kız yok ki konu açsın. Üç beş tane var.

Kızlar bizim kadar bilgisayar kullanmıyorlar. Kullananlar da ''Kizlarsoruyor'' gibi sitelere gidiyorlar.
Teknoloji forumunda ne ararlar ki?
Evet yeni bir soru. Acaba kızlar neden pek bilgisayar kullanmıyor ya da ilgilenmiyor?

Buraya bir kız konu açsa forum kilitlenir hocam ne diyorsunuz?
Acaba daha önce yaşandı mı bu bir yerde?

Dostum lütfen hesabını herkese açık yap da senin ne kadar dolu, üst düzey konular açtığını görüp bir ders alalım.

O kadar fazla kız olduğunu hiç zannetmiyorum. ''Kizlarsoruyor'' değil burası.
"Kızlar soruyor"a da girip bir arattım. Orada da sanki pek erkeklerle ilgili bu tarz konu açmıyorlar. Buraya nazaran yine biraz denk geldim tabii.

Bir makalede kızlarla erkeklerin arasında pek IQ farkının olmadığını okumuştum. Bence zekayla alakalı değil.
Bırakın kızların erkeklerle ilgili konu açmasını, forumda 1 tane kız yok. Hayatımda hiç teknoloji ile ilgilenen ya da bilgisayar kullanan kız da görmedim. Anca Instagram kullanırlar
Harbiden acaba bu neden böyle? Evrim sebebiyle olabilir mi? Kızlarla erkekler farklı evrimleşmiş sonuçta. Erkekler savaşırken kadınlar evde yemek pişiriyordu. Şimdi de kadınlar evde ilgi çekmeye çalışıyor olabilirler mi?
Bak bu da bir soru. Kızları yücelttiğimiz için mi bu kadar özgüvenliler yoksa bu onların DNA'sında mı var? Bir de acaba diğer ülkelerde durum nasıl.

Bana göre kızlar kedi gibidir, erkekler köpek. Kaçan kovalanır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…