Kızlar neden geç cevap veriyor?

videocu

Picopat
Kızlar neden geç cevap veriyor?

Arkadaşlar yabancı insanlarla tanışma programı var. Türk ama Fransa'da doğmuş ve yaşayan bir kızla konuşuyorum 28 yaşında. 3-4 gündür konuşuyoruz ve sürekli geç cevap veriyor 30 dakika 1 saat değil. 10 saat 8 saat ve az sonra 24 saat olacak. Neden bunu yapıyor?

Engellemeyi düşünüyorum bu tavrından dolayı.

*Not: Kızın Türkçesi çok iyi değil sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelleme yapmak doğru değil. Demek ki sizin konuştuğunuz kızın birden fazla alternatifi var ya da sizin yaptığınız davranışlardan, sizi çantada keklik görüyor. Verdiğiniz değerin karşılığını alamıyorsanız, yapmanız gereken basit. O değeri göstermeyeceksiniz. Konuştuğunuz kız da uzaktan, yüz yüze bile değilmiş.

Engellemeyi düşünüyorum bu tavrından dolayı.

Bu kadar kafaya takmaya gerek var mı gerçekten?

Genelleme yapmak doğru değil. Demek ki sizin konuştuğunuz kızın birden fazla alternatifi var ya da sizin yaptığınız davranışlardan, sizi çantada keklik görüyor. Verdiğiniz değerin karşılığını alamıyorsanız, yapmanız gereken basit. O değeri göstermeyeceksiniz. Konuştuğunuz kız da uzaktan, yüz yüze bile değilmiş.

Bu kadar kafaya takmaya gerek var mı gerçekten?
1 - Alternatiflik bir durum değil tamamen saygısızlık
2 - Yüz yüze olmak ya da uzakta olması önemli değil bence saçma bir davranış.

Kafaya takmıyorum sadece Chat Box temizlenmesi için engellemem gerekiyor. Sohbet kutusundan kişiyi çıkarma diye bir şey olmadığı için alternatif bir çözüm.

Kadınların çoğu öyle yapar. Programın adı ne?
tandem

Kızın madem alternatifi yok. Neden size cevap vermiyor? Geç cevap veriyor? Alternatifi olmalı ve sizi cevap vermeye değecek birisi olarak görmüyor. Kafaya takmıyorsunuz sözde ama ne hikmetse gelip konu açıp kızın bu davranışından dolayı engelleyeceğinizi söylüyorsunuz. Bir de kafaya taksanız ne olurdu... Yüz yüze ya da uzaktan olması önemli. Bu davranışları kafaya takacak kadar bu kızla ne yaşamış olabilirsin ki? :D Senin de alternatifin olsa bunu kafaya takmazdın. Uzun uzun yazmayacağım, her şeyi kafaya takma. Bazı durumları akışına bırak.

Kızın madem alternatifi yok. Neden size cevap vermiyor? Geç cevap veriyor? Alternatifi olmalı ve sizi cevap vermeye değecek birisi olarak görmüyor. Kafaya takmıyorsunuz sözde ama ne hikmetse gelip konu açıp kızın bu davranışından dolayı engelleyeceğinizi söylüyorsunuz. Bir de kafaya taksanız ne olurdu... Yüz yüze ya da uzaktan olması önemli. Bu davranışları kafaya takacak kadar bu kızla ne yaşamış olabilirsin ki? :D Senin de alternatifin olsa bunu kafaya takmazdın. Uzun uzun yazmayacağım, her şeyi kafaya takma. Bazı durumları akışına bırak.
1 - Alternatifi olmadığını söylemedim. Çünkü vaz geçilmez olduğumu söylemedim. Keklik ya da nane olmak gibi bir durum söz konusu değil sizin sandığınız gibi flört uygulaması değil. Davranışlarım oldukça normaldi rahatsız edecek yada ona yürüyormuş gibi şeyler yapmadım. Çok defa hem cinsim ve karşı cinsle oldukça ilerletiyordum. Çünkü ilgi alanlarımız kimya, dil, tatlı hatta sabun yapmasını bile öğretmiştim. Konuşurken oldukça eğlenceli. Kozmetik ürünler yaptığım için bir çok kızın ilgisini çekiyor.
*Cevap vermeye değecek biri olmasam tamamen cevap vermezdi.

2 - Benim size sorduğum soruyu bana soruyorsunuz ve değerlendirip cevap vermenizi istedim yerde "Alternatifi vardır gibi sadece her zaman ki laflardan birisini söylüyorsunuz anlamadım zaten bahsettiğim kişi kız her zaman sohbet kutusunda 10 dan fazla kişi vardır ama dil değişim programında bu 10 kişinin 7-8 flört için geliyordur (Kızın madem alternatifi yok) bahsettiğim durumu herkes biliyor zaten"
*Kız epey dindar olduğu için flört için sohbet edeceğini sanmıyorum. Çünkü flört etmediğim kişilerle uzun konuşmalarım oluyor.

3 - Geç cevap verme ihtimalini anlattım (Türkçesi pek iyi değil ve dil değişim programı çünkü)
yazdığı zaman oldukça şakalı ve eğlenceli ve detaylı konuşuyor. Hatta bazen telaffuz hatalarımızda bir birimize gülüyoruz. ve yardımcı olarak düzeltme olmasında yardımcı oluyoruz.
*eğer çok iyi rol yapmıyorsa iyi vakit geçiriyoruz gibi gözüküyor.

4 - Evet "Kafaya takmıyorum" bu durumun neden olduğunu bir kaç sebep olduğunu yazdım (bunun üzerinden yorum yapmanızı istemiştim). Çünkü yanlış anlamamak ve ön yargıyla davranmamak için bunu size sordum yani burası bir forum olduğu için soru sorma haklarına sahibiz. Flört uygulaması değil ama Erkek-Kız ilişkisi olduğu için "Erkekler soruyor" başlığı adı altında açtım :)
* ve ne hikmetse engelliyorum "Çünkü sohbet kutumu bu yöntemle temiz tutmaya çalışıyorum. Çünkü 4 kişiye periyodik olarak bire bir Türkçe öğretmeye çalışıyorum"
*Kafaya taktığımı neden düşünüyorsunuz anlamadım. Takıntısı olan birisi böyle bir konu açmazdı.

Esra Erol gibi izdivaç uygulaması değil bir birimize alternatif ya da talep olmuyoruz. programda 10 aydır varım. İtalyan, Endonezya, Kazakistan, Özbekistan, Güney Kore, Çinli, Meksika'dan olan arkadaşlar edindim. 2 kişide rütbeli askeri personellerdi. Bu saydıklarım ile iletişimimiz oldukça uzun sürdü. Ne düşünerek nasıl düşünerek yorum yapıyorsunuz bilmiyorum. ama iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun kız erkeği yok demek ki onun gözünde pek bir değeriniz yok seven biri arkadaşça ya da başka bir şekilde olsun sizin kısa sürede döndüğünüz mesaja 8 saat değil 1 saat sonra dönüyorsa hep bi o ilişkiyi incelemeni tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı