Kızlar neden ilgi veren erkekleri bırakıyor?

Kayra342727

Hectopat
Yer
İstanbul
Sadık, iyi biri, ilgi veren, iltifat eden vb. erkekleri neden görmezden geliyor? Bizzat bunu kendi ilişkimde de yaşadım sevdiğim kıza ne zaman sevdiğimi söyleyip ilgili iyi davransam bana karşı soğuk davranıyormuş gibi geliyor, kızlar neden iyi erkeklere şans vermiyor bizim suçumuz ne?

Son düzenleme:
Yani erkek değil kız mı bize ilgi vermesi gerekiyor daha çok diyorsunuz?

Muhtaçlık sinyallemesi yapmaman gerek, duruşundan ve ses tonundan bu belli oluyor ve itici oluyor, sen kıza yürüdügünde sen onu seciyormuşsun gibi olmalı, bu kızların yaptığı basit bir test, güçlü musun yoksa iki gülmeye ve iki hoş güzel sözler ile hemen bana kendini kaptıracak mi bakalım diye test etmesi.

Sadık, iyi biri, ilgi veren, iltifat eden vb. erkekleri neden görmezden geliyor? Bizzat bunu kendi ilişkimde de yaşadım sevdiğim kıza ne zaman sevdiğimi söyleyip ilgili iyi davransam bana karşı soğuk davranıyormuş gibi geliyor, kızlar neden iyi erkeklere şans vermiyor bizim suçumuz ne?

Kızdan kıza değişir bu. Böyle biriyle zaten birlikte olunmaz, ömrünüzü yer.

Kız hayatı inan bana çok daha farklı yaşadığımıza göre, ben aşırı şaşırdım gündelik hayatlarını görünce. İstemediği kadar ilgiyi zaten gündelik çocuktan bile alıyor, sıradan geliyor olmalı iyi birisi de onlara ilgi verince, sıradan olan şeyden de soğursun. Önüne bak dostum takma çok.

Alfa beta.. Bu terimleri ben de çok sevmem ama gerçekler bunlar. Duygusallığını belli ettin mi, yandın.. Bugün yanmazsan yarın yanarsın. Neden sadık, ilgi veren ve iltifat eden birini sevmiyorlar çünkü duygularını belli etmek muhtaçlık göstergesi, seni kaybetmemek adına kendini bile üzecek konumdayken, "bu zaten bana deli gibi aşık, elimde." diyor ve istediği gibi davranıyor. O gece kalbini kırıp rahatça uyur, sen uyuyamazsın. Çünkü o sana muhtaç değil, sen ona muhtaçsın. Çünkü sen onu seviyorsun, o da seni sevi.. yersen. Türkiye zaten cinsel açlığın afrikası, ortalama bir tipin altında ki kız bile yukarıda ki arkadaşın dediği gibi onlarca yalandan iltifat alıyordur. Sen duygunu çok açık etmeden hafif hafif ilgini gösterirken hoşuna gidersin, çünkü o an gerçekten hoşlandığını düşündürürsün, flört hoşuna gider, sonra seni çok seviyorum, sensiz yapamam aha! Düzeyin içinden geçtin. Kızın aklında bin türlü düşünce, benim şartlarım bunlar bu ilişkinin yöneticisi ben olurum der, dişini gösterir çeker gider.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı