Kızların geneli tip olarak erkeklerden daha güzel

Kızların geneli tip olarak güzel değil.

Katılıyorum, güzel kız sayısı yakışıklı erkek sayısından çok çok daha fazla. Kesinlikle kendimi avutmak için söylemiyorum ama Erkek dediğin zaten çirkin olur

Tip gibi kisisel bir olayı bu tarz komik bir genelleme ile sormak aşırı saçma. Neye göre daha tipsiz. Nerden vardın bu sonuca.

TR'de erkekler niye tipsiz?
Hocam aslında erkekler ortalama üstünde ama kişisel bakım çok pahalı. Altının üstüne b*k bulaşmış gibi düşün.

Katılıyorum, güzel kız sayısı yakışıklı erkek sayısından çok çok daha fazla. Kesinlikle kendimi avutmak için söylemiyorum ama Erkek dediğin zaten çirkin olur
Sen benim Cumhurbaşkanıma hakaret mi ediyorsun?

En üzücüsü de akraba evlilikleri. Anadoluda akraba evliliği çok yaygın bir şeymiş vaktinde. Herkes hala kızı, teyze oğluyla falan evlenmiş. Akraba evlilikleri kusurlu genlerin daha çok ortaya çıkmasını sağlıyor. Eli kolu eciş bücüş, çirkin garip gurup yaratıklar çıkabiliyor akraba evliliklerinden.

Geçenlerde haber olmuştu primat gibi yürürken ellerinden destek almak zorunda kalan bir aile. Anne baba sağlam ve akraba. Çocuklar ise ünertan sendromlu.

Kısacası yaygın akraba evlilikleri bence güzel/çirkin evlenmesinden daha etkili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…