Evet.Kim çıkardı bunu? Kadınlar mı kısa sürede iyi bir vücut yapabiliyor?
Evet.Kim çıkardı bunu? Kadınlar mı kısa sürede iyi bir vücut yapabiliyor?
Bilmem.Benim niye bundan haberim yok.![]()
Para bütün sorunlarımı çözerdi. Spor yapardım, estetik yaptırırdım, yiyecek, içecek, kıyafet ve bilgisayar alırdım.Kas yapacak paran yoksa sevgilinle takılacak paran da yok demektir. Sevgilin olsa n'olacak ki?
Benim de param yok, ben komple dışarı çıkmıyorum. Erkek arkadaş, tanıdık vs. bile yok o yüzden. Mahalle zibidileri bile boş boş takılmak için illaki para harcar. Ellerinde bira olur. Benim canımı sıkan şey sevgilimin olmaması değil mesela. Birisiyle sevgili olacak yaşam standartımın olmaması. Arkadaş bile yapamıyorum.
Estetikle Ersin Korkut'tan Leonardo DiCaprio yaratılamaz. Geri kalan her şey normaldir, bir burnun laz burnu gibidir. O zaman bir şeye benzeme ihtimalin olur.Para bütün sorunlarımı çözerdi. Spor yapardım, estetik yaptırırdım, yiyecek, içecek, kıyafet ve bilgisayar alırdım.
Aynı beni anlattın. Burnum kötü, onun haricinde normal bir yüzüm var.Estetikle Ersin Korkut'tan Leonardo DiCaprio yaratılamaz. Geri kalan her şey normaldir, bir burnun laz burnu gibidir. O zaman bir şeye benzeme ihtimalin olur.

Arkadaş doğru söylüyor, sabah akşam hentai izleyip masternasyonel takılmak varken...Kıza muhtaç olan tipler var çok yazık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.