Kızlarla Aranız Nasıl?

• Konuyu başlatan Zor Adam
  • Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben Karadeniz'i tuttum ama Tekirdağ'dan biri lazım Üçgenden kuvvet doğar

Yer tutuyoruz, @Silinen üye Kapadokya'da, ben Karadeniz'de, biri de Tekirdağ dolaylarından lazım üçgen olsun diye. Üçgenden kuvvet doğar İlluminati'nin lafı

Dipçe: Recep Abi boşuna demiyor 'İlluminati sponsorluğunda sistemimize...' diye

Elaleme kızlar mesaj atsın, arkadaşlık isteği göndersin, bize haftada 1 defa mesaj gelsin o da ''Son durumu beyensene kanka'' olsun.

Ben utangaç birisiyimdir. Kızlara mesaj atmaktan, onlarla tanışmaktan çok çekinirim. Ayrıca her kızla konuşmak istemem. Sadece hoşlandığım, gözüme güzel gözüken kızlarla ''tesadüfen'' tanışmak isterim. Ne bileyim sanki kızsız hayat zor olsa da oluyor sanki

Aynen bende, yarın bir kıza söyleyeceğim sonunda, bakalım, sapık gibi görünmekten korkuyorum

2 tane çok yakın arkadaşım kız. Bu sorunun cevabı tamamen bulunduğun yere bağlı. Tipine bağlı. Okuduğun kitaplara bağlı. Ama en fazla kavga ettiğim cinsiyettir kendileri. Erkekler çok götünü kaldırdığı için bu. Kendi yaptıklarımızın nedeninden dolayı. Koy gitsin 2 tane yakın arkadaşının olması hepsinden iyi. Samimi insanlar olsun çevrende.

Ben kendimde birazcık olsa da tip buluyorum ama boyum 1.50 bu yüzden iletişim kuramıyorum sanırsam. Ne bileyim boyum küçük diye red ederler, veya sen gelirsin ona o kadar mesaj atarsın o sana bir tane bile nabıyorsun demez. Tüm emekler boşa gider kırılırsın, üzülürsün. Ben 1-2 ay çıkıp ayrılıp başka kızla çıkmak isteyen erkeklerden değilim. Onlardan da sevgilisi var iken ''beğen mesaj atayım'' tarzı durumlar atan kızlara, Sevgilisi var iken günde 99999 tane erkekle yazışan kızlara çok sinir olurum. Belki de kaderimizde yoktur Vardır da ne zaman olacağı hiç belli değil.

Benim boyum 195, uzun olmak da sıkıntı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…