Kızlarla konuşamıyorum

@malertoes genel kültür konuları üzerine de konuşulabilir. Kızlar bunlardan da hoşlanır.

Hahahhaha genel kultur mu? Mozart esliginde sarap da icsinler mi? TR kizlarindan bahsediyorsun dostum kendine gel :D TR kiziyla konusacagi konular Starbucks kahvesi Gratis urunleri olur xD.

Örnek bir konuşma verseniz?

Dostum bu is oyle belirli bir konudan ibaret degil oncelikle TR kizlari cogunlukla sohbetten cok maddi olarak secenek birilerini ariyorlar onu karsilarsan cok sohbet etmene gerek kalmaz liseye yeni gecmissin daha derslerine odaklan senin yasitlarin genelde su badboy sigara icenleri iyi bulan turlerden olusuyor o yuzden cok kasma rahat ol.

@Fearoot88 vizyonsuz kızlara denk gelmeniz ya da o tarz kızları yanınızda barındırmanız sizin sorununuz, benim değil. Birçok kızla konuştum, buluştum, ettim. İçinde vizyonsuz olanları vardı. O vizyonsuzlarla vizyonlu kızları bir tutacak değilim.

@Fearoot88 vizyonsuz kızlara denk gelmeniz ya da o tarz kızları yanınızda barındırmanız sizin sorununuz, benim değil. Birçok kızla konuştum, buluştum, ettim. İçinde vizyonsuz olanları vardı. O vizyonsuzlarla vizyonlu kızları bir tutacak değilim.

Senin vizyon algin yanlış neye gore hangi duruma gore bireyleri vizyonlu ya da vizyonsuz olarak seciyorsun? Kimse sana vizyonsuz oldugunu soylemeyecek zaten bunu senin anlaman gerekiyor ki onu da kendi kafana gore seciyorsun birçok kisiyle konustugunu yazmissin bir de :D mademki bu kadar vizyonlu kisi varda o yuzden mi Avrupa'ya bile kabul; edilip gidemiyoruz aciklasana :D cok mu fazla vizyonlu bireyler oldugundan almiyorlar yoksa? Neyse sen kendi kafanda olusturdugun dunyanda devam et

Son düzenleme:
@Fearoot88 bunu vizeye nasıl bağladığınızı da anlayabilmiş değilim :D Şimdi kız-erkek ilişkisinin vizeyle alakası nedir? Tek kıza bağlı kalmıyorum. Birden fazla konuştuğum farklı kız var, tek kıza bağlı olmamı mı bekliyordunuz?

@malertoes yapmacık olmaktan ziyade kendiniz olun. Mesela oynadığınız oyunu anlatabilirsiniz. Hikâyeli oyunların çok sağlam hikâyesi olabiliyor.

Çok denedim bunu. Çoğu iplemedi bile. He, iyiymis gibi cevaplar aldım. Okumaya üşendim diyen bile oldu :) her neyse hep pişman oldum anlattığıma. Bugüne kadar hiçbiri beklediğim tepkiyi vermedi. Sağlık olsun.

@Travis_Bickle sizi gerçekten önemseyen ya da merak eden kız, her anlattığınızı dikkatle dinler. Demek ki kızların amacı belli, yapabilecek bir şey yok. Önünüzdeki kızlara bakın.

@Travis_Bickle sizi gerçekten önemseyen ya da merak eden kız, her anlattığınızı dikkatle dinler. Demek ki kızların amacı belli, yapabilecek bir şey yok. Önünüzdeki kızlara bakın.

Uzun süre önüme kız almayı düşünmüyorum hocam, yorucu iş. Onlarla uğraşacak kafa yok bende. Bugüne dek kızlar olmadan yaşadım. Onlar olmadan yaşamaya da devam edebilirim.

Bakış açınız yanlış. Birkaç kızla sorun yaşadığınız için tüm kızları aynı kefeye koymamanız gerekir. Yaş kaçtı?

Bakış açınız yanlış. Birkaç kızla sorun yaşadığınız için tüm kızları aynı kefeye koymamanız gerekir. Yaş kaçtı?

Bana mı dediniz hocam?

@Travis_Bickle evet, size diyorum. Bakış açınız yanlış. Değiştirin şu bakış açısını. Birkaç kızla sorun yaşadınız diye tüm kızları neden aynı kefeye koyuyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı