Kızlarla konuşamıyorum

@Travis_Bickle evet, size diyorum. Bakış açınız yanlış. Değiştirin şu bakış açısını. Birkaç kızla sorun yaşadınız diye tüm kızları neden aynı kefeye koyuyorsunuz?

Neden yanlış anlaşıldı ki? Birkaç kızla sorun yaşamadım. Bu söylediklerim sorun bile değildi. Tüm kızları aynı kefeye falan da koymadım. Onlarla uğraşacak kafam yoktan kasıt kızlar değil benim kafam zaten. En uyumlusu ile bile uğraşacak durumda değilim şu an. Hem de şu ana dek tanıştığım hiçbir kızla uğraşamadım. Düşündüğümde tüm kızlar yanlıştı da ben mi doğruydum? Hayır. Sorunlu her seferinde bendim. Kızlara lafım yok.

Kızlarla konuşulması kadar doğal bir şey yok. Bu şeyler illaki yaşanacak, 20-25'li yaşlarınıza geldiğinizde hiçbir kızla konuşmamış birisi olmaktansa şimdiden bunları deneyim, tecrübe edin. İlerleyen yaşlarınızda çok sorun çekmezsiniz.

Bu yaşlarda bu şeyleri yaşamanız lazım. İlerleyen zamanlarda ciddi sıkıntı çekersiniz.

Bu yaşlarda bu şeyleri yaşamanız lazım. İlerleyen zamanlarda ciddi sıkıntı çekersiniz.

Bilemiyorum hocam. Fikirlerinizi beğeniyorum. Sizi takip ediyorum ve şu ana kadar dek dediğiniz çoğu şeye katıldım. Muhtemelen bunda da haklısınız ama bilemiyorum. Kendime uygun birini bulursam tabii neden olmasın ama şu ana dek hepsi benim zıttım insanlardı. Zaten kimse ile ne flört oldum ne bir şey. Bir kız arkadaşım başka bir arkadaşının benden hoşlandığını söylemişti. Kızla konuşmaya başladık ve tamamen kendim oldum. Kısa süre sonra senden hoşlanmamıştım aslında arkadaşım yanlış anlamış dedi. Arkadaş kalalım zaten bir ilişkiden daha yeni çıktım ayıp olur dedi. Bir hafta sonra başkasıyla sevgili oldu. Bir yıla yakın sevgili kaldılar. Çok yakınlardı. Birbirlerinin evine gitmeler. Ailelerin tanışması falan. Bir ay önce de hakaretler ederek ayrıldılar. Neyse işte tek olayım bu. Bunun dışında başka kızlarla da konuşup arkadaş oldum. Şu anda da bir tane yakın kız arkadaşım var. Kızlarla konuşamama sorunum yok ama bilerek konuşmuyorum. Kaçmıyorum da ama koşmuyorum da. Denk gelirse konuşurum tabii korkmam kaçmam ama biriyle konuşmak için de ekstra enerji sarf edeceğimi sanmam. Geçen okul zamanı ilk dönem aynı anda 15 kızla konuşurdum (arkadaş olarak) şu an yok ama. Sadece bir kişi.

Tabii her zaman için fikirlerime katılmak zorunda değilsiniz. Bu işin uzmanı olduğumu da kastetmiyorum. Bunların hepsi zamanında çevreden edindiğim, kendim deneyim ettiğim tecrübelerim. Benim düşüncemi soracak olursanız da reddedildiğiniz kız, size arkadaş olalım diye bir teklifte bulunuyorsa bu kızdan hayır gelmeyecektir, olmayacaktır. Kız elindeki alternatifi yani bedava ilgi kaynağını kaybetmek istemediği için böyle yapıyordur. Sizin yerinizde olsaydım bu tarz kızlarla başta takılır, eğlenir, vaktimi geçiririm. Erkek arkadaşından ayrıldığında geleceği ilk kapı siz olacaksınız, tekmeyi de basar geçerdim.

Her zaman söylüyorum, fazla samimiyet hiçbir zaman için iyi değil ve iyi de olmaz. Kim olursa olsun, aradaki mesafenin korunması gerekiyor. Fazla samimi olmamak lazım kimseyle ve fazla samimi olunca bir süre sonra sıkılma vb. gibi şeyler başlar. İki taraf da farklı kişileri arar. Sevgilisinden yeni ayrılmış bir kızla da doğrudan beraber olmazdım. Yaralarını sarmak, acılarını unutmak için farklı kişilerle beraber olmaya çalışıyor da nafile, işe yarayacak taktik değil.

Tabii her zaman için fikirlerime katılmak zorunda değilsiniz. Bu işin uzmanı olduğumu da kastetmiyorum. Bunların hepsi zamanında çevreden edindiğim, kendim deneyim ettiğim tecrübelerim. Benim düşüncemi soracak olursanız da reddedildiğiniz kız, size arkadaş olalım diye bir teklifte bulunuyorsa bu kızdan hayır gelmeyecektir, olmayacaktır. Kız elindeki alternatifi yani bedava ilgi kaynağını kaybetmek istemediği için böyle yapıyordur. Sizin yerinizde olsaydım bu tarz kızlarla başta takılır, eğlenir, vaktimi geçiririm. Erkek arkadaşından ayrıldığında geleceği ilk kapı siz olacaksınız, tekmeyi de basar geçerdim.

Her zaman söylüyorum, fazla samimiyet hiçbir zaman için iyi değil ve iyi de olmaz. Kim olursa olsun, aradaki mesafenin korunması gerekiyor. Fazla samimi olmamak lazım kimseyle ve fazla samimi olunca bir süre sonra sıkılma vb. gibi şeyler başlar. İki taraf da farklı kişileri arar. Sevgilisinden yeni ayrılmış bir kızla da doğrudan beraber olmazdım. Yaralarını sarmak, acılarını unutmak için farklı kişilerle beraber olmaya çalışıyor da nafile, işe yarayacak taktik değil.

Sağ olun hocam.

Karantinada bilgisayar bağımlısı oldum. Ve hiç dışarı çıkmadım, 7 ve 8. sınıfta 15 kilo fazlaliğım vardı oradan öz güvenim düştü. Bu yaz boy attim 180 oldum kilom 75 ama hala kızlarla konuşmaya utaniyorum.
Tipinize bakıp yargılıcak kızlardan uzak durun, bugün olmasa da yarın sizi bırakır gider. Arkadaş veya sevgili fark etmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı