Kızlarla nasıl tanışırım?

Eşref Bey

Decapat
Katılım
9 Temmuz 2021
Mesajlar
524
Makaleler
2
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selamlar. Şu anda Akbük/Didim'deyim. Akşamları arkadaşımla sahile iniyoruz, turluyoruz. Bu sene birisiyle tanışayım, ilişki yürüteyim, yaz aşkım olsun gibi bir havaya girdim. 2 gün önce sahildeyken 4'lü bir kız grubu vardı. İçinden kediştiğim bir kız da vardı. Arkadaşım git hepsinin Instagram'ını al dedi. Anlık bir özgüvenle gittim ve aldım. Normalde bende özgüven sıfır. Garson bile çağıramam. Ancak anlık gelen bir özgüvenle gittim ve aldım. Aynı akşam 2 kız daha gördüm. Bir tanesi çok hoşuma gitti ve fırsat kollamaya başladım yanına gitmek için. Kendisi sarışındı ve çok güzeldi. Bana göre "tanrı" diye bir şey olmasa ona taparlardı. Mankenler, süper modeller yalan. Cidden Dünya Güzeliydi. Fırsatı buluğum an yanına gittim ve Instagram'ını istedim. Söylememle telefonu çıkarması ve "tabii" demesi bir oldu. Gülümsedi de. Instagram'ını aldım, teşekkür ettim ve oradan uzaklaştım. Yüzümde bir tebessüm, gülücükler saça saça koşuyorum arkadaşımın yanına. Anlattım her şeyi işte. Kız gerçekten çok güzel. Ve hani Instagram'daki güzel kızların en az 300 takipçileri olur ya (Gözlemlediğim kadarıyla). Bu kızın 38 takipçisi var. Sadece 2 tane erkek var onlar da akrabaları çünkü soyadları aynıydı. Kız benden 1-2 yaş büyük ama aynı boydayız. Kızla tanışmayı çok ama çok istiyorum.

Denize gidince insanlarla konuşmak sosyalleşmek (Kızlarla) istiyorum. Ama hangi kelimeyi söyleyeceğim, nasıl sohbeti devam ettireceğim bilmiyorum. Sahilde de aynı şekilde. Tipim ortalama (Çevrem yakışıklısın diyor.) . Saçım uzun. Düz saçlıyım. Esmerim.

Taktik verir misiniz?
-İlk mesajı nasıl atacağım?
-Sahildeki/denizdeki bir kızla nasıl tanışırım?
-Sohbeti nasıl devam ettiririm?
Şimdiden teşekkürler!
 
Aga bence her şey müthiş asıl zor olan bence hepsinden Instagram almak hem sen nasıl adlın Instagram'ını ne dedin? Bence Instagram'ını aldıktan sonra da her türlü konuşma başlar asıl olan bence ilk tanışma sen onu halletmişin ondan sonrası kolay neler yapıyorsun neler izlersin falan cafeye veya sinemaya da çağırabilirsin Instagram'ını verdiyse kesin gelir zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı