Kızlarla nerede tanışılır?

Aktif olarak işim var 4 tarafım erkeklerle çevrili. 🥲 hafta sonları da sosyalleşmek amacıyla gidebileceğim bir yer yok. Özetle sanaldan birini bulmam lazim ama date uygulamalari falan kesinlikle olmuyor Instagram'dan falan yùrùmem lazım ama boy bilmeden yaş bilmeden çok zor olacak..
Bilader yanlış anlama da o yok bu yok daha ne önerelim sana.Ya daygame yapacaksın ya çevrenden birileri sayesinde bulacaksın ya da instagram öneriler falan.Zor falan olmuyor o merak etme.Zibilyon tane kız var bu uygulamada biri olmazsa diğeri olur niye 1 tane kıza yazıyosun.Onda temkinli olman lazım Türkiye'de kro elemanlar çok başına bela olurlar sevgilisine yazdın diye.Tanışma uygulamaları eşleşmiyor diyorsun.Ne yapacaksın başka? Yanlış anlama demek istediğim tabii ki kendi kafanda da düşünceler vardır da bunlar bana bahane gibi geldi.Madem tanışmak istiyorsun katlanacaksın zorluklara.

Birader yanlış anlama da o yok bu yok daha ne önerelim sana. Ya daygame yapacaksın ya çevrenden birileri sayesinde bulacaksın ya da Instagram öneriler falan. Zor falan olmuyor o merak etme. Zibilyon tane kız var bu uygulamada biri olmazsa diğeri olur niye 1 tane kıza yazıyosun. Onda temkinli olman lazım Türkiye'de kro elemanlar çok başına bela olurlar sevgilisine yazdın diye. Tanışma uygulamaları eşleşmiyor diyorsun. Ne yapacaksın başka? Yanlış anlama demek istediğim tabii ki kendi kafanda da düşünceler vardır da bunlar bana bahane gibi geldi. Madem tanışmak istiyorsun katlanacaksın zorluklara.

Bahane değil hocam racon bilmiyoruz 😁 Genelde hep hafif bir samimiyet yakaladığım ya da önceden tanıdığım kadınlarla ilişki kurdum. 1 2 defa date uygulamasından oldu. Ama şimdi bakıyorum tamamen yabancı birine hiçbir şey bilmeden yürümek garip korkunç geliyor.

Daygame yapmak zor değil hocam. Bircok insan uzerinde şansınızı denemiş olursunuz.

Gün içinde kadın görmüyorum metroda otobüste falan hep. Bazen bir kadınla göz göze geliyoruz sonra bir daha kadını göremiyorum.

Arada bir ortak nokta olmayınca yazmak çok zor oluyor. Hani selam ne haber nasilsin seni tanimak istiyorum vs. Konuşunca olmuyor. Direkt konu üzerinden Sohbet edince bir süre akıyoruz.

Dediğn gibi dışarıda biriyle bakışıp onun Instagram'sıni vs bulma ihtimalim yok gibi duruyor.

Aslında daha kolay ortak olmaması emin ol.

Samimi değiller söylediği hiçbir söze inanmayacaksınız hocam. Size 1 derler giderler 5 yaparlar.

Mesele şu an yaptıkları değil, çok dengesizler abi. Kızla görüştük 2 hafta konuştuk sonra ilişki istemiyorum konuşmayalim bizim için iyi olur dedi. Bende beni engelle tamamen bitsin dedim yok ya ne gerek var dedi. Eyvallah dedim. Yazmadim 1 hafta sonra tekrar yazmaya başladı, bana erkek arkadaşıyla ayrilmasından unutması gerektiğini falan söyledi bende sinirlendim Sohbet arasında başkasıyla görüştüğümü söyledim. Engelledi direk. Hayır laf arasında sürekli bizden olmaz ilişki istemiyorum falan deyip duruyor. Başkasıyla görüştüğümü duyunca engelliyor. Ne yaşıyorsun sen?

Mesele şu an yaptıkları değil, çok dengesizler abi. Kızla görüştük 2 hafta konuştuk sonra ilişki istemiyorum konuşmayalim bizim için iyi olur dedi. Bende beni engelle tamamen bitsin dedim yok ya ne gerek var dedi. Eyvallah dedim. Yazmadim 1 hafta sonra tekrar yazmaya başladı, bana erkek arkadaşıyla ayrilmasından unutması gerektiğini falan söyledi bende sinirlendim sohbet arasında başkasıyla görüştüğümü söyledim. Engelledi direk. Hayır laf arasında sürekli bizden olmaz ilişki istemiyorum falan deyip duruyor. Başkasıyla görüştüğümü duyunca engelliyor. Ne yaşıyorsun sen?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu şarkıyla aynı hissiyatı veriyor bunu okumak.

Mesele şu an yaptıkları değil, çok dengesizler abi. Kızla görüştük 2 hafta konuştuk sonra ilişki istemiyorum konuşmayalim bizim için iyi olur dedi. Bende beni engelle tamamen bitsin dedim yok ya ne gerek var dedi. Eyvallah dedim. Yazmadim 1 hafta sonra tekrar yazmaya başladı, bana erkek arkadaşıyla ayrilmasından unutması gerektiğini falan söyledi bende sinirlendim sohbet arasında başkasıyla görüştüğümü söyledim. Engelledi direk. Hayır laf arasında sürekli bizden olmaz ilişki istemiyorum falan deyip duruyor. Başkasıyla görüştüğümü duyunca engelliyor. Ne yaşıyorsun sen?

Ve katılıyorum bir an ağlıyorlar bir an gülüyorlar.

Cepte tutmak istiyor sizi uyanın hocam baktı elden gitmişsiniz engellemiştir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı