Kızlarla nerede tanışılır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu şarkıyla aynı hissiyatı veriyor bunu okumak.

Ve katılıyorum bir an ağlıyorlar bir an gülüyorlar.

Cepte tutmak istiyor sizi uyanın hocam baktı elden gitmişsiniz engellemiştir.

Dün akşam engelledi bu akşam tekrar yazdı harbi ruh hastası bu kadın. Hayatımdan atsam mı bilemedim ya da bir noktada sohpeti hiç kesmesem mi?

Belirsizlik adami deli eder. Yol ver gitsin.

Aga yeni birini bulmak çok zor. Ve tekrar tekrar birileriyle konuşmaktan yoruldum. Şu sıralar biraz kendime odaklanıcam, en azından bu kadınla ciddi düşünmem gibi ama birini bulana kadar da Sohbet muhabbet ederiz. En azından flört yeteneklerini kaybetmeyiz 😁

Başka bir kız daha var ama bir türlü samimi olamadık her şeyi konuşur Sohbet akar gider kıvama gelemedik. Biraz fazla utangaç ve çok hatta hiç flörtü olmamış. Bende onu zorlamak istemiyorum.

Aga yeni birini bulmak çok zor. Ve tekrar tekrar birileriyle konuşmaktan yoruldum. Şu sıralar biraz kendime odaklanacağım, en azından bu kadınla ciddi düşünmem gibi ama birini bulana kadar da sohbet muhabbet ederiz. En azından flört yeteneklerini kaybetmeyiz 😁

Başka bir kız daha var ama bir türlü samimi olamadık her şeyi konuşur sohbet akar gider kıvama gelemedik. Biraz fazla utangaç ve çok hatta hiç flörtü olmamış. Bende onu zorlamak istemiyorum.

Hocam ilişki yapılmaz ama ortam müsaitse maça çıkarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı