T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #21 Silinen üye dedi: Dostum kick boks mu yoksa fitness mi karar veremedim yahu kick boks seçsem karın kası falan güzel vicudum olur mu fitness kadar olmasa da? Genişletmek için tıkla... Eğer fazla kilonuz varsa spor salonuna gidin hocam. Geniş omuza sahip olmak karın kasına kıyasla daha iyi gözükmenize vesile olur. Kick-boks hakkında ileri-geri konuşmak istemiyorum, bilgim yok o konuda.
Silinen üye dedi: Dostum kick boks mu yoksa fitness mi karar veremedim yahu kick boks seçsem karın kası falan güzel vicudum olur mu fitness kadar olmasa da? Genişletmek için tıkla... Eğer fazla kilonuz varsa spor salonuna gidin hocam. Geniş omuza sahip olmak karın kasına kıyasla daha iyi gözükmenize vesile olur. Kick-boks hakkında ileri-geri konuşmak istemiyorum, bilgim yok o konuda.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 4 Nisan 2021 #22 Mesleğini eline almadığın sürece değmez.
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Nisan 2021 #23 Eğer Türkiye için diyorsan yanından bile geçme ama yabancı ise