Kızlarla uğraşmaya değer mi?

Kızlarla uğraşmaktan sıkıldım tripleri nazları egoları mutlu olalım diye bir yola girmek istiyorum ama hiçbiri mutlu etmesini bilmiyor. Tam tersi üzmekte 1 numaralar. Giden para duygu oluyor. Elde var 0 :( oyunların verdiği zevki 1 tane kızdan alamadım. Yaşlanıyoruz da. Yaş 24 :)

Manita yapacağın zamanı kariyerine harcasan daha rahat ve huzurlu bir hayat sürersin :)

Kızlarla uğraşmaktan sıkıldım tripleri nazları egoları mutlu olalım diye bir yola girmek istiyorum ama hiçbiri mutlu etmesini bilmiyor. Tam tersi üzmekte 1 numaralar. Giden para duygu oluyor. Elde var 0 :( oyunların verdiği zevki 1 tane kızdan alamadım. Yaşlanıyoruz da. Yaş 24 :)
Biraz uğraş o zevkin kaç katını alıyorsun.

Her kız aynı değildir hocam. Sizi seven sizinle arasının bozulmamasını isteyen biri, sizi alttan alabilir. Küçük tartışmalar kırgınlıklar işin tatlı tarafı tabii. Abartıyorsa o yardan hayır gelmez. Çok naz aşık usandırır.

Son düzenleme:
Sizi sömüren parazitlerden uzak durun hocam, elbet bir gün sizi anlayan ve destekleyen kadını bulucaksınız ya da mezara tek başınıza giriceksiniz. :)

Basit oyunlar ile kendinizi tatmin etmek yerine farklı hobiler edinmenizi, farklı çevrelere girmenizi ve yeni insanlar ile tanışmanızı öneririm.

Evet,bilgisayarın elektrik faturasına olan yükü hobilere kıyasla daha az olur ama yinede sürekli oyun oynanmasını önermem.

Vücudunuz Ferrari gibi olursa sizi sürücek şoför de taş gibi olur. ;)

Sizi sömüren parazitlerden uzak durun hocam, elbet bir gün sizi anlayan ve destekleyen kadını bulucaksınız ya da mezara tek başınıza giriceksiniz. :)

Basit oyunlar ile kendinizi tatmin etmek yerine farklı hobiler edinmenizi, farklı çevrelere girmenizi ve yeni insanlar ile tanışmanızı öneririm.

Evet,bilgisayarın elektrik faturasına olan yükü hobilere kıyasla daha az olur ama yinede sürekli oyun oynanmasını önermem.

Vücudunuz Ferrari gibi olursa sizi sürücek şoför de taş gibi olur. ;)
Vücudunuz Ferrari gibi olursa sizi sürücek şoför de taş gibi olur. ;) sırf bunun için bile çabalanır :D

Vücudunuz Ferrari gibi olursa sizi sürücek şoför de taş gibi olur. ;) sırf bunun için bile çabalanır :D
Evet,değiyor hocam. :)
Spor salonuna düzenli olarak gitmek hem mental olarak hem de fiziksel olarak iyi hissetmenizi sağlar,yani anlayacağınız oyunlara kıyasla daha fazla mutlu ve tatmin olmuş hissini sağlar.

Beslenme hakkında bilginiz yoksa Ege Fitness kanalına bakabilirsiniz, kilo alma-verme hakkında kaliteli videolar sunuyor.

Genellikle sosyal hayata dönük olunduğu zaman kişisel gelişim arka planda kalıyor. Kendine odaklanınca da yalnızlaşıyorsun. Bu sorunsalın çözümü her şeye dengeli yaklaşılmalı olsa gerek.

Evet, değiyor hocam. :)
spor salonuna düzenli olarak gitmek hem mental olarak hem de fiziksel olarak iyi hissetmenizi sağlar, yani anlayacağınız oyunlara kıyasla daha fazla mutlu ve tatmin olmuş hissini sağlar.

Beslenme hakkında bilginiz yoksa ege fitness kanalına bakabilirsiniz, kilo alma-verme hakkında kaliteli videolar sunuyor.

Dostum kick boks mu yoksa fitness mi karar veremedim yahu kick boks seçsem karın kası falan güzel vicudum olur mu fitness kadar olmasa da?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı