KK aday olsun ne var ki diyen arkadaşlar hala burada mı?

Katılım
15 Şubat 2019
Mesajlar
2.113
Makaleler
3
Çözümler
5
Yer
Heinessen
Aslında bu arkadaşların forumda yazdıklarını çok net hatırlıyorum ama bulamadım. Evet kk aday olsun ne olacak ki? Kk gibi dürüst terbiyeli aday başka nerede var ki? Evet Ince'nin bir sözü vardı damat seçmiyoruz yönetici seçiyoruz diye. Anketlerden kazanamıyacağı gayet açıktı. Kendisi biraz önce seçimi 2.turda kazanacağız diye açıklama yaptı.

Screenshot_20230515_041333_Chrome.jpg


Bu ekonomiye rağmen bu tedbirsizliklere rağmen bu adam nasıl %49 aldı? İkinci turda sinan oğan seçmenin ne kadarlık kısmını Kk'ya aktarabilecek? Ben açıkçası açık bir gelecek görmüyorum arkadaşlar. Hem bu saatten sonra cumhurbaşkanlığını bile alsa meclisde çoğunluk cumhur ittifakında. Hayat çok büyük bir ironi sövüp saydığınız sinan oğan olmasaydı RTE ilk turda seçimi almıştı. Göz göre göre olmayacak duaya amin dedik. Geçmiş olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kemal Bey maalesef tek adaydı. Eğer Ekrem Bey aday olsa ve kazansa mahkeme süreci hızlandırılabilir korkusu vardı muhtemelen. Muharrem Bey ise doğu tarafında kayıp yaşatacaktı bence.

Buradaki suç ise yine sayın Kılıçdayoğlunda ama. Yeni bir sayın İnce bulamadılar, o sebeple kaybedecekler bence.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
KK'nın aday olmasını istemedik ama başka çare kalmamıştı. Ekrem İmamoğlu ani bir mahkeme kararıyla seçim yasağı alabilirdi (kazansa bile iptal olurdu), Mahsur Yavaş ise ülkücü geçmişinden dolayı doğudan oy alamazdı.

Belki İnce ile barışılıp aday yapılabilirdi fakat bilmiyorum...
 
KK'nın aday olmasını istemedik fakat başka çare kalmamıştı. Ekrem İmamoğlu ani bir mahkeme kararıyla seçim yasağı alabilirdi (kazansa bile iptal olurdu), Mahsur Yavaş ise doğudan oy alamazdı.
Aynen öyle durum kısaca bu kimse Kılıçdaroğlu aday olunca ''oleyy be'' vs gibi şeklinde sevinmedi.
 
Sinan Oğan umarım seçmenin oylarını CHP'ye vermesini söyler. Gerçekten saygı duyduğum biridir umarım yapar. Adaylık konusuna gelecek olursak, KK Muharrem İnce'ye göre daha iyi bir aday. Muharrem İnce geçen de çekilmişti, o adamın sağı solu belli olmuyor.
 
Hocam bizim halk gavur parasıyla 5 kuruş etmez. Ekonomi, adalet, eğitim, demografik sıkıntılar, suri-afganlar ve getirdiği ekonomik zorluklar, yolsuzluklar, tarikat-cemaatlerin yine yükselişe geçmesi vs memlekette düzgün olan tek şey yok. Hele şu deprem bölgesindekiler adam diyor ki depremi tayyip mi yaptı sanki.
Einsteinin güzel bir sözü var; Hiçbir sorun onu yaratan zihniyetle çözülemez diye. Bizim millet 20 yıldır ülkeyi yöneten adamdan hala bir şeyler umut ediyor.
Bu milletin artık hiçbir şeyden hayıflanma lüksü yok. Olan sağlıklı düşünen insanlara oluyor. Ben dün de dedim bugün de diyorum bizim millette demokrasi kültürü daha oluşmadı.
Bundan sonra olacak şeyler belli. Yemeye devam edecekler, suriler afganlar gelmeye devam edecek, ekonomi bozulmaya devam edecek her şey daha kötü olmaya devam edecek. Resmen Osmanlının son dönemlerini yaşıyor gibiyiz.
 

Geri
Yukarı