KK aday olsun ne var ki diyen arkadaşlar hala burada mı?

Ben şahsen istemiyordum. İmamoğlu, Mansur Yavaş gibi isimlerin olmasını isterdim. Kılıçdaroğlu sadece ısrarcılığı yüzünden kaybedecek bu seçimi. Meral Akşener tepkisini ortaya koymuştu ancak yine de dinlemeyip kendisi aday oldu. Mitinglerde görmediniz mi ortalık hiç olmadığı kadar dolup taşmıştı. İmamoğlu olsaydı muhtemelen ilk turda bitirmişti işi CHP. Neyse hakkımızda hayırlısı.
Ve ne yazık ki haklı çıktım. Sürecin en başından beridir de istemiyordum. Önce milletin vaktini alıp 6'lı masa kurdu. Ardından kendi adaylığını zaten önceden kafasında kesinleştirmişti ama diğerlerinden de onay almak istiyordu. Meral Akşener buna karşı çıkan tek isim oldu. Ama ne yapsın karşılarında malum adam var. Mecbur zorla da olsa desteklemek durumunda kaldı. Umarım istifasını verir de yıkılır. Çünkü şu an kendisini 1 salise görmeye bile dayanamıyorum. Yüz karası adam...
 
Kemal Bey ideal aday değildi ama kazanması gereken adaydı, Almanya ve Suriye sebebiyle kaybetti, Alevi olması yüzünden kaybetti.
Bunların yanında kaç yıldır o koltuktan inmemesi de kendi hırsını gösterir. Ayıptır.
İstifa etmeli, yerine Ekrem İmamoğlu gelmeli.
 
Kaybetmeye mahkumsunuz. Ne kadar %52'ye müstahaksa size de müstahak.
Güzelim demokrasinin olayı bu zaten her millet hak ettiği gibi yönetilir.
O mesajda Kemal aday olsun veya iyi ki olmuş mu diyorum sence? Kemal iyi bir insan ancak Anadolu insanı tövbe çekiyor. Eğer bu kadar antipatisi olmasa kazanabilirdi.
 

Geri
Yukarı