Vatan'ın sitesinde Sapphire R9 280 668TL iken mağazasında sorduğumda 700TL dediler.Web sitesindeki fiyatla mağaza fiyatı arasında çok fark var, o da sinir bozucu bir durum. Web'e Özel ürünlerinden bahsetmiyorum, geçen bir ürün aldım mağaza fiyatıyla web arasında 30 TL fark vardı. Teknik servisleri çok umursamaz ve baştan savma iş yapıyorlar, o kadar pişman oldum ki Vatan'dan alışveriş yapıp orada PC toplattığıma.
Parça alacaksan Hepsi Burada, Pc toplatacaksan Teknobiyotik.com derim.Sizce bilgisayar en ucuz hangi siteden toplanır ?
AMD fanboyluğu, Nvidia Fanboyluğundan sonra bir de Vatan fanboyluğu mu türedi noldu.Günlerce derken kast ettiğiniz 2-3 gün ise o fiyat normal. 2 günde bir etiket değiştiremez koca mağaza. Binlerce ürün var sonuçta ve bu kolay bir iş değil. Ezbere konuşmamak lazım bence.
Ne alakası var ? Savunulan tez fazlasıyla saçma çünkü. Her gün kur değişiyor ve arkadaş da kurla beraber fiyatların değişmesini istiyor. Adamlar işi gücü bırakıp hergün kura göre etiket mi düzenleyecekler ? Bende kur yüzünden mağdurum ama böyle akla mantığa aykırı şeyleri savunup kendimi avutmuyorum.AMD fanboyluğu, Nvidia Fanboyluğundan sonra bir de Vatan fanboyluğu mu türedi noldu.![]()
TeknoFiyat buradan bileşenleri aratıp en ucuz nerede satıldığını görebilirsin.Sizce bilgisayar en ucuz hangi siteden toplanır ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.