Klasik gitar kullanmaya nereden başlanmalı?

Daha fazla  
Arkadaşlar gitarım var ancak kullanmayı bilmiyorum ve sizden öneri almak istiyorum. Hangi YT kanalını önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tab okumayı öğrenip basit şarkılar çalın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşağıdaki kanalda ise gitar tablarıyla basit şarkılar var bunları çalmaya başlayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Daha sonra akorları öğrenip ritim ve arpejlerle şarkılar çıkarabilirsiniz.

Tab okumayı öğrenip basit şarkılar çalın.

Aşağıdaki kanalda ise gitar tablarıyla basit şarkılar var bunları çalmaya başlayın.

Daha sonra akorları öğrenip ritim ve arpejlerle şarkılar çıkarabilirsiniz.

Çok teşekkür ediyorum. İyi günler.

YT kanalı ile olmaz. Gitar çalma hevesinizi köreltmeyin.
Bir eğitmenden bir süre başlangış dersleri alın. Sonrasında kendi başınıza ilerlersiniz.

YT kanalı ile olmaz. Gitar çalma hevesinizi köreltmeyin.
Bir eğitmenden bir süre başlangış dersleri alın. Sonrasında kendi başınıza ilerlersiniz.

Gayet olur.
Ben kendim YouTube ile öğrendim ve gayet başarılı ilerliyorum.
Evet belki ders alırsa daha hızlı ilerler ancak YouTube ile her türlü öğrenebilir.

Ritim mi çalmak istiyorsun solo mu? Fingerstyle mi?
Ritim çalışacaksan akorları öğren temel akorlar bareli akorlar farklı ritim türleri vb. Solo çalacaksan tab okumayı ve çalmayı öğren.
Ben solo çalıyorum, daha önce solfej eğitimi aldığım için hızlı ilerledim.

Gayet olur.
Ben kendim YouTube ile öğrendim ve gayet başarılı ilerliyorum.
Evet belki ders alırsa daha hızlı ilerler ancak YouTube ile her türlü öğrenebilir.
"Gayet başarılı" ilerlediğinizi nereden biliyorsunuz?
Bir video paylaşın örneğin, 30 yıla yakın bir gitarist olarak çalımınızı ve gerçekten başarılı olup olmadığınızı ve doğru / yanlış yolda olup, olmadığınızı yorumlayalım.

Görelim ne kadar başarılı olduğunuzu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı