Klasör adı exe isimli dosyalar çıktı

SalvaDorasit

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evde çok eski SD Card buldum. PC'ye taktım ve içinde klasör yerine exe vardı bende çift tıkladım ve olanlar oldu. Her yerde klasörler falan çıktı resimler açılmadı vs. PC de zaten Malwarebytes ve Kaspersky yüklü. Onlarla tarama yaptım yüzbinlerce virüs çıktı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videosunu da izleyerek bir şeyler yaptım ve sonrasında PC kendine reset attı ama zibilyon tane uyarı verdi. Virüslerin hepsini kaldırdım şu anda. Antivirüslerin 2 side tam tarama yapıyor ve hiçbir şey bulamadılar. Ben iyice emin olmak istiyorum ne yapmalıyım?

Evde çok eski SD Card buldum. PC'ye taktım ve içinde klasör yerine exe vardı bende çift tıkladım ve olanlar oldu. Her yerde klasörler falan çıktı resimler açılmadı vs. PC de zaten Malwarebytes ve Kaspersky yüklü. Onlarla tarama yaptım yüzbinlerce virüs çıktı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
videosunu da izleyerek bir şeyler yaptım ve sonrasında PC kendine reset attı ama zibilyon tane uyarı verdi. Virüslerin hepsini kaldırdım şu anda. Antivirüslerin 2 side tam tarama yapıyor ve hiçbir şey bulamadılar. Ben iyice emin olmak istiyorum ne yapmalıyım?

Geçmiş olsun. Banka vb. işlere giriyorsan en temizi format atmak.

Ömer dmn izleyerek baştan hata yapmışsın. Eğer iyi bir bilgisayarın var ise Kaspersky veya MBAM donanımların ile beraber bu işin üstesinden gelir. Ama eğer çok yüksek bir donanıma sahip değilseniz, format şart.

Hocam Worm virüsü o sürekli kendini kopyalıyor, derhal format atmalısınız aksi taktirde sistemi mahveder. Bu arada USB belleği sistemi kapattıktan sonra takın aksi taktirde USB belleğe bulaşır.

Worm virüsü ne olduğunu bilmiyorsanız inceleyiniz: Rehber: Virüsler ve etki alanları

Hocam worm virüsü o sürekli kendini kopyalıyor, derhal format atmalısınız aksi taktirde sistemi mahveder. Bu arada USB belleği sistemi kapattıktan sonra takın aksi taktirde USB belleğe bulaşır.

Worm virüsü ne olduğunu bilmiyorsanız inceleyiniz: Rehber: Virüsler ve etki alanları

Hocam çoktaaan bulaştı bile. Sistemim çok güçlü ve format atmayı düşünüyordum zaten. Ama benim D vE E disklerinde oyunlarım var. Şu anda temizledim gibi.

Google’a musallat.exe temizleme aracı yazın ve indirin 😁 Virüsü yazan abimiz Türk. Abimize hakkını helal etmen karşılığında virüsü temizleyen yazılımı da paylaşmıştı 😂 Zararsız bir virüs format atmana falan da gerek yok

Google'a musallat.exe temizleme aracı yazın ve indirin 😁 virüsü yazan abimiz Türk. Abimize hakkını helal etmen karşılığında virüsü temizleyen yazılımı da paylaşmıştı 😂 zararsız bir virüs format atmana falan da gerek yok.

O programı indirip kullandım. Bayağı bir bekletti ama temizlemiştir herhalde. Genelde oyun oynuyorum arada sırada internetten alışveriş yapıyorum kredi kartı ile. Steam'ım çalınmaz değil mi? Format şart mı? Şart ise diğer diskleri formatlamasam olmaz mı?
Birde şuanda tek bir virüsü silemedim. İndirilenler içinde OInstall.exe diye bir virüs varmış ama indirilenler içinde öyle bir dosya göremiyorum. Bunu nasıl temizleriz

O programı indirip kullandım. Bayağı bir bekletti ama temizlemiştir herhalde. Genelde oyun oynuyorum arada sırada internetten alışveriş yapıyorum kredi kartı ile. Steam'ım çalınmaz değil mi? Format şart mı? Şart ise diğer diskleri formatlamasam olmaz mı?
Musallat.exe böyle bir şey değil diye biliyorum. Hakkını helal edince giden bir virüs'den ne bekliyorsun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı