Hocam Kaspersky IS sayfası açılmıyor.J500'ün dediği gibi kendilerini koruyamıyorlar o yüzden virüs onları devre dışı bırakıyor![]()
Hocam başka bir yerden indiremez miyim KIS'i? Yada format kökünden çözer mi bu sorunu format attırabilirim.O zaman seni biraz daha uğraştıracakBaşka bir bilgisayardaimzadma olan Kaspersky Rescue olanı usb belleğe yazdıracaksın. Usb boot edip kendi bilgisayarında açacaksın. Tarama yapıp virüsleri temizleyince bilgisayar sorunsuz açılırsa imzamda olan KIS olanı indirip kur ve full scan yap.
Hocam format attım. 8.1 yüklemek istiyordum zaten vesile oldu buda. Şuanlık bir sıkıntım yok.TeşekkürlerTemiz kurulum yapıldığı taktirde sorun ortadan kalkacaktır. Fakat bu kolaya kaçmak olur
Bu sorun arkdaşımın bilgisayarında da vardı. Flash'ı taktım en son buradaki gibi sorun ortaya çıkıyor. Ne yaptığımızdan emin olmamız gerekli.
Peki hocam son bir sorum olacak. Bitdefender hakkında ne düşünüyosunuz iş görür mü?Eset tavsiye etmiyorum. Sistemeiniz güçlü ise NIS ve KIS kullanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.