Klasör içinde aynı adda bir klasör daha oluşuyor

Murat5038'in dediğini yapın işe yarayacaktır. Virüsten kaynaklı onlar. Windows Defender daha kendini koruyamıyor bilgisayarını onunla mı koruyacaksın :D

O zaman seni biraz daha uğraştıracak :) Başka bir bilgisayardaimzadma olan Kaspersky Rescue olanı usb belleğe yazdıracaksın. Usb boot edip kendi bilgisayarında açacaksın. Tarama yapıp virüsleri temizleyince bilgisayar sorunsuz açılırsa imzamda olan KIS olanı indirip kur ve full scan yap.

O zaman seni biraz daha uğraştıracak :) Başka bir bilgisayardaimzadma olan Kaspersky Rescue olanı usb belleğe yazdıracaksın. Usb boot edip kendi bilgisayarında açacaksın. Tarama yapıp virüsleri temizleyince bilgisayar sorunsuz açılırsa imzamda olan KIS olanı indirip kur ve full scan yap.
Hocam başka bir yerden indiremez miyim KIS'i? Yada format kökünden çözer mi bu sorunu format attırabilirim.

Temiz kurulum yapıldığı taktirde sorun ortadan kalkacaktır. Fakat bu kolaya kaçmak olur :)
Bu sorun arkdaşımın bilgisayarında da vardı. Flash'ı taktım en son buradaki gibi sorun ortaya çıkıyor. Ne yaptığımızdan emin olmamız gerekli.

Temiz kurulum yapıldığı taktirde sorun ortadan kalkacaktır. Fakat bu kolaya kaçmak olur :)
Bu sorun arkdaşımın bilgisayarında da vardı. Flash'ı taktım en son buradaki gibi sorun ortaya çıkıyor. Ne yaptığımızdan emin olmamız gerekli.
Hocam format attım. 8.1 yüklemek istiyordum zaten vesile oldu buda. Şuanlık bir sıkıntım yok.Teşekkürler :)
Not: Şuanda pc de ESET Smart Security var sizce kullanmaya devam edeyim mi yoksa farklı bir program önerirmisiniz?)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı