Klasör İkonu Tavsiyesi

Son_goku kardeş indirdim de rar ın içinde 2 adet .cur ve 1 adet ssf dosyası var. Galiba bunları bir yere atmam gerekiyor ama nereye ya da bu bir program la mı açılıyor? .ico dosyalarını denedim ama klasör simgesi değişmedi:( Yardım litfen!
 
.cur ve .sff formatındaki dosyalar hakkında bir bilgim yok maalesef. Lakin .ico formatında indirdiğiniz dosyaları bir yere depolayın dosya olarak ve silmeyin.

Örneğin GTA IV ikonunu değiştirelim.

wwyohWA.png


.ico formatını indirdikten sonra oyun veya program ise sağ tıklayıp özellikler diyelim. Daha sonra simge değiştir butonuna tıklayalım ve .ico formatındaki resmin hedefini seçip uygula diyelim.

KMKnlS5.png


__________

Eğer belgelerim, bilgisayarım gibi dosyaların ikonunu değiştirmek istiyorsanız da, bu fotoğraftaki seçili olan yerden yapın.

ntVdCkw.png



Benimkilerden örnek:

qf4nx3Y.png


İstersen bu ikonları ve birçok ikonu sana Facebook üzerinden gönderebilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ben de rainmeter kullanayım dedim. Hava durumunu ayarlayana kadar canım çıktı. Kodlarını falan değiştirmek gerekiyordu. Ama diğer araçları güzeldi de şu an kullanmıyorum.
Teşekkürler Gökhan Abi :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı