Klasse classic mouse pad alınır mı?

Bütçe
300 altı
Hocam boyut olarak 70x30 arıyorum ve Rampage düşünmüyorum.

Kusura bakma ama çok şey istiyosun. Hem büyük olsun diyosun, hem kaliteli olsun diyosun hem ucuz olsun diyosun. Birşeylerden kısman gerekiyor ki istediğin şeyi bulalım. Tüm bu isteklerine uyan 300TL bir mouse pad. Oldukça zor bulunur veya bulunmaz. Bulunsada kaliteli olmaz. Her türlü aynı kapıya çıkıyor. Ya bütçeni arttırıcaksın ya da birşeylerden kısıcaksın.

Kusura bakma ama çok şey istiyosun. Hem büyük olsun diyosun, hem kaliteli olsun diyosun hem ucuz olsun diyosun. Birşeylerden kısman gerekiyor ki istediğin şeyi bulalım.

Kaliteden kısabiliriz hocam uzun ve ucuz olması yeterli bana.

Hocam,filtreleriniz doğrultusunda öyle bir ürün zor :D. Amazondan alıcaksınız plastik kokusunu çekeceksiniz ki o 1 haftaya falan geçiyor.Çokta kötü ürünler değil en az bir sene götürür sizi.
Hocam amazonda bir tane daha buldum linkini de vereyim bu nasıl sizce?

Hocam, filtreleriniz doğrultusunda öyle bir ürün zor :D. Amazon'dan alacaksınız plastik kokusunu çekeceksiniz ki o 1 haftaya falan geçiyor. Çok da kötü ürünler değil en az bir sene götürür sizi.

Bende de Rampage var ama 1 buçuk sene olmak üzere şimdi baktım köelerine bir elimi falan sürdüm. Dökülme yapmaya başlamış hakikaten. Ayrıca blackshdow kalitesiz olup 1 1 buçuk yıldan fazla götürmesini de beklemeyin.

Bende de Rampage var ama 1 buçuk sene olmak üzere şimdi baktım köelerine bir elimi falan sürdüm. Dökülme yapmaya başlamış hakikaten. Ayrıca blackshdow kalitesiz olup 1 1 buçuk yıldan fazla götürmesini de beklemeyin.
Tamamdır hocam çok önemli değil yeni alırım zaten.

Bence mouse pad i biraz daha bekletin 850 900TL'ye adamakıllı bir tane alın rahatınıza bakın.

Hocam şu anki mouse padim 18x22 cm aşırı küçük gelmeye başladı oyun oynarken çok sıkıntı çıkartıyor ondan dolayı hemen değiştireyim dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı