Klasse Classic Mouse Pad vs Xrades mouse pad

Yeni bir mouse pad alacağım ve şu ikisi arasında kaldım. Hangisi daha iyi?

İkisi de az çok aynı. Ucuz olanı al. Ben Klasse tercih ederdim ki öyle de yaptım.

İki markayı da aktif kullanan biri olarak söylüyorum ki birbirlerine gerçekten çok yakınlar ama ben kısa süre önce Klasse baskılı aldığımda daha güzel bir hissiyat aldım.

Şu an Klasse çok iyi bir indirimde ve Klasse alınız.

Xrades kullanıyorum memnunum zaten bu ürünler 6-7ay kullan at ürünler ucuz ve gereksinimlerinize uygun olanı alın geçin çok pahalıya kaçmayın (diğerleri hakkında bilgim yok sadece yazmak için yazıyorum)
Çamaşır makinesinde düşük derecede 30 dakika koysan sıfır gibi çıkıyor neden atıyorsun coni.

Xrades kullanıyorum memnunum zaten bu ürünler 6-7ay kullan at ürünler ucuz ve gereksinimlerinize uygun olanı alın geçin çok pahalıya kaçmayın (diğerleri hakkında bilgim yok sadece yazmak için yazıyorum)
O sırada a101 den aldığım ışıklı mousepadi 2 yıldır kullanan ben. :)

Son düzenleme:
İki markayı da aktif kullanan biri olarak söylüyorum ki birbirlerine gerçekten çok yakınlar ama ben kısa süre önce Klasse baskılı aldığımda daha güzel bir hissiyat aldım.

Şu an Klasse çok iyi bir indirimde ve Klasse alınız.

Ben şu an güncel olarak Klasse kullanıyorumda dikişleri açıldığından mı bilmiyorum ama o kısımlar nedense beyaz ve hoşuma gitmiyor, ondan değiştirmek istiyorum. Muhtemelen xrades alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı