Klassede renk ve baskılardan cok sıkayet var porgede bu durum daha canlı ve doygun duruyor klasse sadece bır tık hanı fark edılmıcek kadar daha bir kalın o baska bır farklılıkları yok hepsı aynı.
Klasse Pro Japon dalgası modelini kullanıyorum Speed tarzında mouse istediğim bir şekilde hızlı veya yavaş hareket ettirebiliyorum. Kaygan tahta masada kullanıyorum azıcık kayma yapıyor ama rahatsız etmiyor.
Bu arada resimde ki gibi yüksek çözünürlüklü değil ama gayet güzel duruyor.
Ancak burada Klasse'nin normal modellerini değil, Pro modelinden bahsetmemiz gerekiyor. Pro modeli Porge ve XRades'den farklı olarak üst kalite doğal kauçuk kullandığından bahsediliyor. Klasse'nin normal modelinde böyle bir şey yok tabii ki. Bu durumda seçim size kalmış.
Klasse Pro Japon dalgası modelini kullanıyorum Speed tarzında mouse istediğim bir şekilde hızlı veya yavaş hareket ettirebiliyorum. Kaygan tahta masada kullanıyorum azıcık kayma yapıyor ama rahatsız etmiyor.
Bu arada resimde ki gibi yüksek çözünürlüklü değil ama gayet güzel duruyor.
Ancak burada Klasse'nin normal modellerini değil, Pro modelinden bahsetmemiz gerekiyor. Pro modeli porge ve Xrades'den farklı olarak üst kalite doğal kauçuk kullandığından bahsediliyor. Klasse'nin normal modelinde böyle bir şey yok tabii ki. Bu durumda seçim size kalmış.