HoPali08 Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #1 Kardeşim oyun oynarken birdenbire klavyeyi kullanamaz oldu. Klavye eski olduğu için bozuk olabileceğini düşündüm. Sadece tek ışık yanıyor. Capslock ve numlock ışığı yanmıyor. Kablosunu çıkartıp yeniden başlattım değişen bir şey olmadı.
Kardeşim oyun oynarken birdenbire klavyeyi kullanamaz oldu. Klavye eski olduğu için bozuk olabileceğini düşündüm. Sadece tek ışık yanıyor. Capslock ve numlock ışığı yanmıyor. Kablosunu çıkartıp yeniden başlattım değişen bir şey olmadı.
V VitaBrevis Picopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 144 16 Ocak 2021 #2 Bozulmuş gibi görünüyor garantisi varsa gönderin yoksa tamir ettirme maliyetine bakın ama yeni bir klavye daha mantıklı olacaktır. Artı 0 Eksi
Bozulmuş gibi görünüyor garantisi varsa gönderin yoksa tamir ettirme maliyetine bakın ama yeni bir klavye daha mantıklı olacaktır.
coreter Picopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 305 Makaleler 2 16 Ocak 2021 #3 Farklı USB girişine takıp denediniz mi? Artı 0 Eksi