MZ60 gibi klavyelerde böyle olaylar çok denenmediği için yazılmıyor, bilinmiyor. Reddit'e falan bakılabilir.Klavyemde çıkarılabilen Type-C var, oraya bir adaptör PC'ye de bir adaptör bağlasam uyumlu çalışır mı?
Hocam böyle bir şey varsa MZ60'da da olur diye düşünüyorum.MZ60 gibi klavyelerde böyle olaylar çok denenmediği için yazılmıyor, bilinmiyor. Reddit'e falan bakılabilir.
Sağlıklı değil pek. Klavyenin elden gitmemesi için yapılmaması taraftarıyım.Hocam böyle bir şey varsa MZ60'da da olur diye düşünüyorum.
Evet onu akıl edemedim,onu da düşüncem şimdi.
Aslında klavyeyi açarak boş olan bir köşeye pil yerleştirip bir şeyler yapılır da ben daha switch çıkarmaya korkuyorum hocam. Siz çıkardınız mı switchleri hiç?Sağlıklı değil pek. Klavyenin elden gitmemesi için yapılmaması taraftarıyım.
Çıkardım hocam. Ayrı bir yerden aleti alabilirsiniz yanında göndermediyse aldığınız kişi. Ayrıca ondan çıkan aletle biraz zor.Aslında klavyeyi açarak boş olan bir köşeye pil yerleştirip bir şeyler yapılır da ben daha switch çıkarmaya korkuyorum hocam. Siz çıkardınız mı switchleri hiç?
Klavyenin içinden çıkan keycap ve switch çıkarma şeyi duruyor.Çıkardım hocam. Ayrı bir yerden aleti alabilirsiniz yanında göndermediyse aldığınız kişi. Ayrıca ondan çıkan aletle biraz zor.
Metal olanla yanlarından sıkıp çok hızlı ve güçlü şekilde çekmek lazımKlavyenin içinden çıkan keycap ve switch çıkarma şeyi duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.