Klavye Mause ve Pad tavsiyesi

ImLordOfLies

Hectopat
Katılım
4 Ekim 2016
Mesajlar
106
Yer
Kocasinan/KAYSERİ
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgi İşlem sorumlusu
Merhabalar arkadaşlar. 2014 yılından beri Laptop kullanıyorum. 2016 yılında SteelSeries Qck+ Mouse Pad ve milli faremiz olan G300S'i aldım. Yeni sistem toparladım. Şimdi klavye mouse ve pad alayım diyorum. Mouse Pad yemek kataloğuna döndü. G300s için sadece Logitech logosu hafif silindi, sağ ve solda ki yumuşatmalar soldu. O fareden tek mağdur olmayan kişi benim galiba.

Anakartım ve ekran kartım MSI olduğu için Mystic Light ile uyumlu olmasını tercih ediyorum. MSI dışında diğer ürünler buna uyum sağlarlar mı?
Mouse: GK60 diğer önerilerinize de açığım. G300S beni hiç üzmedi. Oldukça memnunum hatta.
Pad: Qck+ beni çok memnun etti. Yenisini alabilirim fakat MSI Thunderstorm Bu ürünü de alabilirim. Tavsiyelere açığım.

Klavye: Bu konuda sizden tavsiye bekliyorum. Beklediğim özellikler:
1-) Mekanik olmalı. BlueSwitch tercihimdir. Tıkırtı sesini istiyorum. Aklımda RedSwitch te olsa MSI Vigor GK80 var.
2-) RGB olması hoş detay olur zorunlu değil.
3-) Büyük Enter tuşuna elim alışık. Tercihimdir
4-) Eğer mümkünse Türkçe Q olsun

Toplam KLAVYE + Mouse + Pad Max 1100 TL olacak şekilde
 
SteelSeries Rival 600
Hyperx Alloy Elite
Bu iki ürünü önerebilirim. İkisinin de fiyatı şuan iyi ve toplamda 750 TL civarlarında bir tutarları var.
Ancak Mystic Light uyumluluğunu bilmiyorum.İkisini de kullandığım için tavsiye ettim ben gayet memnunum ve malzeme kalitesi olarak üst düzeyler. Rival 600 biraz büyük mouse ama onu da belirteyim.
 
MSI Vigor Gk70 MSI M60 CLutch MSI Thunder storm Mouse Pad bundle kampanyası vardı iyi bir set 600 TL gibi bir fiyata itopya da satılmaktaydı ben aldım daha hiç kullanma fırsatım olmadı gerçi yine böyle bir paket bekleyebilirsin.
 
SteelSeries Rival 600
Hyperx Alloy Elite
Bu iki ürünü önerebilirim. İkisinin de fiyatı şuan iyi ve toplamda 750 TL civarlarında bir tutarları var.
Ancak Mystic Light uyumluluğunu bilmiyorum.İkisini de kullandığım için tavsiye ettim ben gayet memnunum ve malzeme kalitesi olarak üst düzeyler. Rival 600 biraz büyük mouse ama onu da belirteyim.
Klavye'nin switch özelliği nedir? Mouse biraz büyük gibi. G300S ve kendi el yapıma baktığım zaman ufak mouse tercih ederim. Ellerim küçük biraz :)
 
MSI Thunderstorm Aluminum 99tl ye aldım. Klavye Mouse kaldı.
Şöyle ışıklı mışıklı klavye istiyorum. Vatan'da geceyarısı indirimleri varmış. Oradan almayı düşünüyorum. Şöyle güzel Klavye, Mouse önerir misiniz?
HyperX Alloy FPS Blue Switch Gaming Mekanik Klavye ( HX-KB1BL1-UK/A2 ) | HyperX | Yılbaşı Kampanyası HyperX Alloy FPS Blue Switch Gaming Mekanik Klavye ( HX-KB1BL1-UK/A2 ) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

LOGITECH G502 GAMING MOUSE - Vatan Bilgisayar

iki ürün de kendini kanıtlamış markaların kaliteli ürünleridir hocam. Mouse' u özellikle tavsiye ediyorum. Sanırım bütçeniz bu ikisini alırsanız eğer artıyor. İsterseniz keyfe bağlı olarak klavyenin rgb versiyonunu da alabilirsiniz. Ayrıca klavyenin red switchli versiyonu da bulunmakta.

HyperX Alloy Fps Rgb Oyuncu Klavyesi (HX-KB1BL1-UK) | HyperX | Mekanik Oyuncu Klavyeleri HyperX Alloy Fps Rgb Oyuncu Klavyesi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı