Klavye mi kulaklık mı tercih edilmeli?

WharleX

Hectopat
Daha fazla  
Satın alacağım yerden gelen bir hediye olarak sizce iki üründen hangisini tercih etmeliyim?

1-https://www.incehesap.com/gamepower-calypso-su-gecirmez-gaming-oyuncu-klavye-fiyati-39951/

2-https://www.incehesap.com/gamepower-ranger-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-fiyati-46554/

Hangisini tercih edeyim?
Dediğim gibi ürünler hediye fiyat bakımından sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdiki kulaklığın ve klavyenin markası nedir acaba :D? Ona göre bakalım.

Gamepower'ın devour hariç çevre birimi alınmaz.
Klavye.
Kulaklık.

Klavyem dandik kaliteli bir kulak içi kulaklığım var ben mekanik sevdiğim için gönlüm klavyeye daha yakın aslında @Diabl0

Yukarıda attığım iki klavyeden birini alın. Sistem toplama konusundada Gamepower kasa alınır mı demiştiniz. Gamepower'ın devour hariç hiçbir ürünü alınmaz. Kaliteli değil.

Klavyem dandik kaliteli bir kulak içi kulaklığım var ben mekanik sevdiğim için gönlüm klavyeye daha yakın aslında @Diabl0

Anladım tamam bence de klavyeyi alın klavyenin kol koymak için yastığı da varmış sanırım kullanışlı da gözüküyor, kulaklığınız da kablolu ise bozulabilir ya da iç kulak olduğu için ağrıtabilir fakat ihtiyacınız olursa ucuza bulabilirsiniz illa RGB almayacaksanız.

Teşekkürler 👍 kulak içi kulaklık beni CS:GO gibi oyunlarda idare eder mi @mirsady @adam gibi adam 1050 ti.

Ses kasamazsın ama idare eder.
Anladım tamam bence de klavyeyi alın klavyenin kol koymak için yastığı da varmış sanırım kullanışlı da gözüküyor, kulaklığınız da kablolu ise bozulabilir ya da iç kulak olduğu için ağrıtabilir fakat ihtiyacınız olursa ucuza bulabilirsiniz illa RGB almayacaksanız.

Gamepower klavyeye mi kullanışlı diyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı