Vileblood Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 673 Çözümler 3 30 Temmuz 2021 #1 Klavye, mouse ve monitör kablolarını virüslü bir PC'den çıkartıp normal temiz bir PC'ye takarsak virüs bulaşır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2021
Klavye, mouse ve monitör kablolarını virüslü bir PC'den çıkartıp normal temiz bir PC'ye takarsak virüs bulaşır mı?
Çözüm WTC 30 Temmuz 2021 Bulaşmaz. Virüsler yazılım ile bulaşır. Bahsettiğiniz ekipmanlar tak çalıştır sistemi üzerine kurulu. Ama flash bellek olsa bulaştırırdı.
Bulaşmaz. Virüsler yazılım ile bulaşır. Bahsettiğiniz ekipmanlar tak çalıştır sistemi üzerine kurulu. Ama flash bellek olsa bulaştırırdı.
KS KS Vileblood Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 673 Çözümler 3 31 Temmuz 2021 #21 WTC dedi: Temiz kurulum derken orijinal Windows kurmanızı önerdim yani. Korsan Windows'lar virüslü oluyor. Microsoft sitesinden Windows ISO dosyası indirip, ucuz OEM key alarak orijinal kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu an virüs yok hocam bilgisayarda. OEM key almak için site arıyorum direk CMD'den lisansı silip aktif edeceğim hocam merak etmeyin . Artı 0 Eksi
WTC dedi: Temiz kurulum derken orijinal Windows kurmanızı önerdim yani. Korsan Windows'lar virüslü oluyor. Microsoft sitesinden Windows ISO dosyası indirip, ucuz OEM key alarak orijinal kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu an virüs yok hocam bilgisayarda. OEM key almak için site arıyorum direk CMD'den lisansı silip aktif edeceğim hocam merak etmeyin .
WTC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 4.831 Çözümler 20 31 Temmuz 2021 #22 @Vileblood O zaman problem olmadan kullanabilirsiniz. Bir daha virüs bulaşmaması dileğiyle Artı 0 Eksi
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.939 Makaleler 21 Çözümler 30 31 Temmuz 2021 #23 Windows 11 Bükücü dedi: Hangi klavye bu? Bana sakın KB-R78 demeyin. Genişletmek için tıkla... KB-R18. Artı 0 Eksi
Windows 11 Bükücü dedi: Hangi klavye bu? Bana sakın KB-R78 demeyin. Genişletmek için tıkla... KB-R18.