Klavye, mouse ve mouse pad uyumu nasıl olmalı?

Mavi bir farem var, yanına beyaz bir klavye sipariş ettim ama daha elime ulaşmadı. Sizce kötü durur mu? Bir de üstüne bir mouse pad eklemek istiyorum önerileriniz nelerdir?

Mouse ve klaveyimin resmini ekledim.

Çok enteresan bir seçim olmuş vallahi. Hiç olmadı derseni, beyaz grip tape tarz bir şey kullanabilirsin.

Bence yakışır güzel durur mousepadi de renkli bir şey seçerseniz.

Mavi bir farem var, yanına beyaz bir klavye sipariş ettim ama daha elime ulaşmadı. Sizce kötü durur mu? Bir de üstüne bir mouse pad eklemek istiyorum önerileriniz nelerdir?

Mouse beyaz RGB ışığı kırmızı olursa ve mouse padde kırmızı olursa şahsen yakışır diye düşünüyorum.

Kankam böyle ürünleri renkleri pek sevmem bunları alıyorsan setupla çok uyumlu olması lazım odanla uyumlu olması lazım ben mesela sırf ondan siyah aldım beyaz istiyordum.

Zerre önemi yok aslında. Göz zevkin için değil kullanım kolaylığı, kalitesi ve performansı önemli. Klavye için çözüm basit bir keycaps takımına bakar. Mouse ise bir mouse pad ile dengelenir. Yani takılmaya gerek yok.

Bu devirde alınmış, alınmıştır mantığı ile bakıp uyumdan çok en az para en fazla kaliteyi almaya bakmalıyız. Hepimiz için geçerli.

Işıklı al hepsını beyaz olsun mouse ve klavye akşamcıysan iyi görürsün

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı