ömerrr1903
Hectopat
Daha fazla
Değişik bi tarz olduMousepad çarşaf gibi olmalı, masayı kaplamalı.
Bu arada mouse klavye uyumunu sevdim. Hoş duruyor.
en güzeliBenimki gayet uyumlu, klavye Preo, mouse Preo, mouse pad Preo, kulaklık Preosiyah renk hepsi.
olabilirÇok enteresan bir seçim olmuş vallahi. Hiç olmadı derseni, beyaz grip tape tarz bir şey kullanabilirsin.
https://www.hepsiburada.com/porge-g...-ejder-buyuk-oyuncu-mousepad-pm-HBC000012VSXLBence yakışır güzel durur mousepadi de renkli bir şey seçerseniz.
bu nasıl durur?
mouse'u daha yeni aldımMouse beyaz RGB ışığı kırmızı olursa ve mouse padde kırmızı olursa şahsen yakışır diye düşünüyorum.
sağolasın hocamÇok uzamış konu, adama 2 link atcanız işiniz bitecek.
![]()
104-adet DIY Mekanik Klavye Klavye TuÅları Seti OEM Arkadan Aydınlatmalı Tek Renk ABS Pembe Beyaz Anahtar KapaÄı 61/87/104 Anahtar Kiraz MX Klavye TuÅ Takımı - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
New 104 Pcs Mechanical Keyboard Keycaps Set OEM Backlit Two-Color ABS Purple White Key Cap for 61/87/104 Key Cherry MX Keycap - AliExpress 7
![]()
New 104 Pcs Mechanical Keyboard Keycaps Set OEM Backlit Two-Color ABS Purple White Key Cap for 61/87/104 Key Cherry MX Keycap - AliExpress 7
![]()
GMK Klavye TuÅ Ãift AtıŠ126 TuÅları PBT Kiraz Keycaps Mekanik Oyun Klavyesi Kablosuz MX Anahtarı Klavye TuÅ Takımı GMK67 GMK87 - AliExpress 7
linke girilmiyorTrendyol: One Stop Fashion Shop bu ürün güzel durabilir.
değişik birşeyler denedimFarklı bir tarz olmuş şahsen ben beğendim.