ömerrr1903 Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #41 bitmiyobxe dedi: Mousepad çarşaf gibi olmalı, masayı kaplamalı. Bu arada mouse klavye uyumunu sevdim. Hoş duruyor. Genişletmek için tıkla... Değişik bi tarz oldu Emir Bozat dedi: Benimki gayet uyumlu, klavye Preo, mouse Preo, mouse pad Preo, kulaklık Preo siyah renk hepsi. Genişletmek için tıkla... en güzeli KerbeX dedi: Çok enteresan bir seçim olmuş vallahi. Hiç olmadı derseni, beyaz grip tape tarz bir şey kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... olabilir yer fıstığı dedi: Bence yakışır güzel durur mousepadi de renkli bir şey seçerseniz. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/porge-g...-ejder-buyuk-oyuncu-mousepad-pm-HBC000012VSXL bu nasıl durur? Zhyreox dedi: Mouse beyaz RGB ışığı kırmızı olursa ve mouse padde kırmızı olursa şahsen yakışır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... mouse'u daha yeni aldım belirsizz dedi: Çok uzamış konu, adama 2 link atcanız işiniz bitecek. 104-adet DIY Mekanik Klavye Klavye TuÅları Seti OEM Arkadan Aydınlatmalı Tek Renk ABS Pembe Beyaz Anahtar KapaÄı 61/87/104 Anahtar Kiraz MX Klavye TuÅ Takımı - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com New 104 Pcs Mechanical Keyboard Keycaps Set OEM Backlit Two-Color ABS Purple White Key Cap for 61/87/104 Key Cherry MX Keycap - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com New 104 Pcs Mechanical Keyboard Keycaps Set OEM Backlit Two-Color ABS Purple White Key Cap for 61/87/104 Key Cherry MX Keycap - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com GMK Klavye TuÅ Ãift AtıŠ126 TuÅları PBT Kiraz Keycaps Mekanik Oyun Klavyesi Kablosuz MX Anahtarı Klavye TuÅ Takımı GMK67 GMK87 - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... sağolasın hocam Slmbneymen dedi: Trendyol: One Stop Fashion Shop bu ürün güzel durabilir. Genişletmek için tıkla... linke girilmiyor efeleow dedi: Farklı bir tarz olmuş şahsen ben beğendim. Genişletmek için tıkla... değişik birşeyler denedim
bitmiyobxe dedi: Mousepad çarşaf gibi olmalı, masayı kaplamalı. Bu arada mouse klavye uyumunu sevdim. Hoş duruyor. Genişletmek için tıkla... Değişik bi tarz oldu Emir Bozat dedi: Benimki gayet uyumlu, klavye Preo, mouse Preo, mouse pad Preo, kulaklık Preo siyah renk hepsi. Genişletmek için tıkla... en güzeli KerbeX dedi: Çok enteresan bir seçim olmuş vallahi. Hiç olmadı derseni, beyaz grip tape tarz bir şey kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... olabilir yer fıstığı dedi: Bence yakışır güzel durur mousepadi de renkli bir şey seçerseniz. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/porge-g...-ejder-buyuk-oyuncu-mousepad-pm-HBC000012VSXL bu nasıl durur? Zhyreox dedi: Mouse beyaz RGB ışığı kırmızı olursa ve mouse padde kırmızı olursa şahsen yakışır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... mouse'u daha yeni aldım belirsizz dedi: Çok uzamış konu, adama 2 link atcanız işiniz bitecek. 104-adet DIY Mekanik Klavye Klavye TuÅları Seti OEM Arkadan Aydınlatmalı Tek Renk ABS Pembe Beyaz Anahtar KapaÄı 61/87/104 Anahtar Kiraz MX Klavye TuÅ Takımı - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com New 104 Pcs Mechanical Keyboard Keycaps Set OEM Backlit Two-Color ABS Purple White Key Cap for 61/87/104 Key Cherry MX Keycap - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com New 104 Pcs Mechanical Keyboard Keycaps Set OEM Backlit Two-Color ABS Purple White Key Cap for 61/87/104 Key Cherry MX Keycap - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com GMK Klavye TuÅ Ãift AtıŠ126 TuÅları PBT Kiraz Keycaps Mekanik Oyun Klavyesi Kablosuz MX Anahtarı Klavye TuÅ Takımı GMK67 GMK87 - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... sağolasın hocam Slmbneymen dedi: Trendyol: One Stop Fashion Shop bu ürün güzel durabilir. Genişletmek için tıkla... linke girilmiyor efeleow dedi: Farklı bir tarz olmuş şahsen ben beğendim. Genişletmek için tıkla... değişik birşeyler denedim
Slmbneymen Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.673 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White İşlemci : Intel i7-14700K Anakart : MSI Pro Z790-A Max Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16) Depolama : Kingston 2TB M2 ssd Kasa : NZXT H9 Elite Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360 Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE Kulaklık : SteelSeries Arctis 9 Klavye : Asus ROG Strix Scope II Mouse : Glorious Model O Wireless White Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 28 Temmuz 2024 #42 ömerrr1903 dedi: Değişik bir tarz oldu. En güzeli. Olabilir. https://www.hepsiburada.com/porge-g...-ejder-buyuk-oyuncu-mousepad-pm-HBC000012VSXL Bu nasıl durur? Fareyi daha yeni aldım Sağ olasın hocam. Linke girilmiyor. Değişik bir şeyler denedim. Genişletmek için tıkla... Attigim ürün kaldirilmis satişsan.
ömerrr1903 dedi: Değişik bir tarz oldu. En güzeli. Olabilir. https://www.hepsiburada.com/porge-g...-ejder-buyuk-oyuncu-mousepad-pm-HBC000012VSXL Bu nasıl durur? Fareyi daha yeni aldım Sağ olasın hocam. Linke girilmiyor. Değişik bir şeyler denedim. Genişletmek için tıkla... Attigim ürün kaldirilmis satişsan.
yer fıstığı Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.541 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-H GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2024 #43 ömerrr1903 dedi: https://www.hepsiburada.com/porge-g...-ejder-buyuk-oyuncu-mousepad-pm-HBC000012VSXL Bu nasıl durur? Genişletmek için tıkla... Daha da çorba olur bence hyperbeast gibi renkli bir şeyler baksan daha güzel olur bence.
ömerrr1903 dedi: https://www.hepsiburada.com/porge-g...-ejder-buyuk-oyuncu-mousepad-pm-HBC000012VSXL Bu nasıl durur? Genişletmek için tıkla... Daha da çorba olur bence hyperbeast gibi renkli bir şeyler baksan daha güzel olur bence.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Temmuz 2024 #44 Beyaz mouse pad+ attığım keycapsler.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #45 belirsizz dedi: Beyaz mouse pad+ attığım keycapsler. Genişletmek için tıkla... Hocam bende almayı planlıyorum kaliteli midir o keycapsler bir de her klavyeye uyuyor mu çok bilgim yok.
belirsizz dedi: Beyaz mouse pad+ attığım keycapsler. Genişletmek için tıkla... Hocam bende almayı planlıyorum kaliteli midir o keycapsler bir de her klavyeye uyuyor mu çok bilgim yok.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Temmuz 2024 #46 Bedirhn93 dedi: Hocam bende almayı planlıyorum kaliteli midir o keycapsler bir de her klavyeye uyuyor mu çok bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Klavyen nedir? İndirimdeyken al, 100 TL'ye çok kaliteli.
Bedirhn93 dedi: Hocam bende almayı planlıyorum kaliteli midir o keycapsler bir de her klavyeye uyuyor mu çok bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Klavyen nedir? İndirimdeyken al, 100 TL'ye çok kaliteli.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #47 belirsizz dedi: Klavyen nedir? İndirimdeyken al, 100 TL'ye çok kaliteli. Genişletmek için tıkla... E-Yooso Z11.
belirsizz dedi: Klavyen nedir? İndirimdeyken al, 100 TL'ye çok kaliteli. Genişletmek için tıkla... E-Yooso Z11.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Temmuz 2024 #48 Bedirhn93 dedi: E-YOOSO Z11. Genişletmek için tıkla... Z11'e gidiyor. Pbt Keycaps 123 Toetsen Xda Profiel Gepersonaliseerde Koreaanse Engels Russische Keycap Voor Cherry Mx 104/87/61 Mechanisch Toetsenbord - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Elektronik: AliExpress Ucuz Keycapler Ucuza gördüğüm tüm keycap takımlarını ekledim... www.technopat.net
Bedirhn93 dedi: E-YOOSO Z11. Genişletmek için tıkla... Z11'e gidiyor. Pbt Keycaps 123 Toetsen Xda Profiel Gepersonaliseerde Koreaanse Engels Russische Keycap Voor Cherry Mx 104/87/61 Mechanisch Toetsenbord - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Elektronik: AliExpress Ucuz Keycapler Ucuza gördüğüm tüm keycap takımlarını ekledim... www.technopat.net
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #49 belirsizz dedi: Z11'e gidiyor. Pbt Keycaps 123 Toetsen Xda Profiel Gepersonaliseerde Koreaanse Engels Russische Keycap Voor Cherry Mx 104/87/61 Mechanisch Toetsenbord - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Elektronik: AliExpress Ucuz Keycapler Ucuza gördüğüm tüm keycap takımlarını ekledim... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Farklı renk seçenekleri yok mu hocam.
belirsizz dedi: Z11'e gidiyor. Pbt Keycaps 123 Toetsen Xda Profiel Gepersonaliseerde Koreaanse Engels Russische Keycap Voor Cherry Mx 104/87/61 Mechanisch Toetsenbord - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Elektronik: AliExpress Ucuz Keycapler Ucuza gördüğüm tüm keycap takımlarını ekledim... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Farklı renk seçenekleri yok mu hocam.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Temmuz 2024 #50 Bedirhn93 dedi: Farklı renk seçenekleri yok mu hocam. Genişletmek için tıkla... Bana gayet hoş geldi, telefonum bozuk olmasa atardım. Attığım linkten bakabilirsiniz diğerlerine. Z11 siyah kasa ise pek bir seçeneğiniz yok. Z11 için keycaps önerisi İndirimde keycap almayı kaçıranlar için çok iyi fiyata buldum ama hangisini alsam diye arada kaldım sizce hangisini almalıyım? Ucuza bunlar gibi keycap bulup atarsanız onlara da bakabilirim. Aldığım E Yooso Z11 İngilizce düzen bu arada... www.technopat.net
Bedirhn93 dedi: Farklı renk seçenekleri yok mu hocam. Genişletmek için tıkla... Bana gayet hoş geldi, telefonum bozuk olmasa atardım. Attığım linkten bakabilirsiniz diğerlerine. Z11 siyah kasa ise pek bir seçeneğiniz yok. Z11 için keycaps önerisi İndirimde keycap almayı kaçıranlar için çok iyi fiyata buldum ama hangisini alsam diye arada kaldım sizce hangisini almalıyım? Ucuza bunlar gibi keycap bulup atarsanız onlara da bakabilirim. Aldığım E Yooso Z11 İngilizce düzen bu arada... www.technopat.net