Klavye önerisi

Katılım
10 Ağustos 2020
Mesajlar
5.043
Makaleler
1
Çözümler
7
Yer
İzmir
Öncelikle ilk hedefimin K68 olduğunu fakat hicbir şekilde indirime girmediğini fark ettim. Aşağıda bir kaç tane beğendiğim klavye modellerini bıraktım. Ya kaliteli bir Mekanik Klavye almak istiyorum. (Blue switch hariç) ya da F/P bir mekanik klavye almak istiyorum. K68'i beklemeli miyim yoksa bunlardan birini değerlendirmeli miyim sizce?



 
Çok teşekkür ederim ama RGB olmasını istiyorum. ASUS'un hangi klavyesini kullanıyorsunuz peki.

Hocam ben şu an ASUS'un klavyesini kullanmıyorum fakat deneme fırsatım olmuştu ve acayip memnun kalmıştım eğer bütçem yetseydi sizin de linkini koyduğunuz klavyeden alacaktım ama o kadar çıkamadım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı