Klavye önerisi

Atachu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu benim ilk konum ve size bir sorum olacak. Rampage rapido Plus ve XPG K10 klavyesi arasında kaldım. Buyurun linkler:
------------------------------------------------

Rampage tercih edersem daha mutlu olacağımı düşünüyorum, ama Rampage markasının çok beğenilmediğini biliyorum ve verdiğim paranın boşa gitmesini istemiyorum. (bir iki ay sonra bozulması gibi)

XPG ise daha güvenilir geliyor. Amazon sitesinden çok hızlı bir şekilde temin edebilirim, ama XPG K10 İngilizce bir klavye ve multimedya tuşlarını kullanmak biraz daha zahmetli.
Peki arkadaşlar sizce hangi klavyeyi tercih etmeliyim? Öneriniz varsa başka klavyelere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni yarı yolda bırakmaz değil mi ? Temiz kullanan biri olarak beni yıllarca götürsün istiyorum.

Değerlendirmelere göre hareket edin. Rampage pek önerilen bir marka değil. Bütçeniz kısıtlı olmasaydı bende ki Cooler Master setini önerirdim.

Yine de bakmak istersen; Cooler Master Devastator 3

Değerlendirmelere göre hareket edin. Rampage pek önerilen bir marka değil. Bütçeniz kısıtlı olmasaydı bende ki Cooler Master setini önerirdim.

Yine de bakmak istersen; Cooler Master devastator 3.

Hocam öyle demeyin. Rampage KB-R18 mekanik klavye kullanıyorum 4 senedir. O kadar yumruk attım su döküldü yere düşürdüm hala taş gibi çalışıyor.
Beni yarı yolda bırakmaz değil mi? Temiz kullanan biri olarak beni yıllarca götürsün istiyorum.

Ben götürür diye düşünüyorum ayrıca çok ağır bir klavye. Tabii benim düşüncem biraz daha bütçeyi arttırıp kaliteli bir şey almanız yönünde olacaktır. Arkdaşın tavsiye ettiği Cooler Master gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı