Klavye önerisi

Ciri Riannon

Decapat
Bütçem gördüğünüz şekilde bu zamana kadar aldığım klavye tavsiyeleri Razer BlackWidow v3, HyperX alloy FPS ve SteelSeries Apex 5 eğer ki Apex 7 ile arasında çok fark varsa üzerine biraz daha ekleyerek onu da alabilirim veya sizin bu bütçede tavsiyeleriniz nelerdir?

Klavyeler:

Son düzenleyen: Moderatör:
TKL olursa paketledim verdim bunu size :)

TKL olmaz diyorsanız da bunu alabilirsiniz:

Beklentini yazmazsan nasıl öneri yapabiliriz ki? Nitekim ben son 4 yılda 9 klavye değiştirdim. Henüz ihtiyacımı karşılayacak klavyeyi tam yakalayamadım. Oyun ağırlıklı mı, yazı ağırlıklı mı, basımı çok yumuşak mı olmalı, orta mı olmalı, yanlış tuşlara basıyorum bu yüzden sert mi olmalı, sessiz mi olmalı, geri bildirimi olmalı mı, klavye yüksekliği nasıl olmalı, düşük profilli mi yüksek mi, bilek desteği gerekli mi gibi gibi çok seçenek var.

Beklentini yazmazsan nasıl öneri yapabiliriz ki? Nitekim ben son 4 yılda 9 klavye değiştirdim. Henüz ihtiyacımı karşılayacak klavyeyi tam yakalayamadım. Oyun ağırlıklı mı, yazı ağırlıklı mı, basımı çok yumuşak mı olmalı, orta mı olmalı, yanlış tuşlara basıyorum bu yüzden sert mi olmalı, sessiz mi olmalı, geri bildirimi olmalı mı, klavye yüksekliği nasıl olmalı, düşük profilli mi yüksek mi, bilek desteği gerekli mi gibi gibi çok seçenek var.

Bilek desteği kullanmıyorum genelde oyun ağırlıklı kullanacağım fakat yazıda yazıyorum sesli olması tercihim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı