Klavye önerisi

Siberman

Megapat
Daha fazla  
Merhaba;

Klavye konusunda çok bilgim olmadığı için sizlere sormak istiyorum. Bütçe olarak zora sokmayacak, RGB olması ve çok ses çıkarmayacak bir klavye bakıyorum. Önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

NumPad isterseniz:

Hocam, sessiz demiş Blue Switch bunlar.

Rampage pulsar. Mekanik, bütçe olarak 1 2 ay önce almıştım çok da zorlamaz. Diğer mekanik klavyelere göre çok ses çıkarmıyor. Birden fazla RGB modu var. Tek sıkıntısı el koyma yerini oyunda sinirlenip falan vurursanız biraz açılıyor ve yazılımı yok, ama tavsiye ederim. (Edit: Aldığım zamandan beri ucuzlamış :D )

Evet.

Rampage pulsar. Mekanik, bütçe olarak 1 2 ay önce almıştım çok da zorlamaz. Diğer mekanik klavyelere göre çok ses çıkarmıyor. Birden fazla RGB modu var. Tek sıkıntısı el koyma yerini oyunda sinirlenip falan vurursanız biraz açılıyor ve yazılımı yok, ama tavsiye ederim.

Rampage kötü bir marka hocam kötü ürünleri var, alınmaz.

Evet.

Rampage kötü bir marka hocam kötü ürünleri var, alınmaz.

Hocam arkadaş bütçeye uygun demiş. Gidip 1k-2K SteelSeries önermiyoruz herhalde. Ayrıca Rampage'in normal klavyelerini ve kulaklıklarını çok beğenmesemde Mouseları, koltukları ve mekanik klavyeleri bayağı güzel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı