Klavye önerisi

Hocam arkadaş bütçeye uygun demiş. Gidip 1k-2K SteelSeries önermiyoruz herhalde. Ayrıca Rampage'in normal klavyelerini ve kulaklıklarını çok beğenmesemde Mouseları, koltukları ve mekanik klavyeleri bayağı güzel.

Klavyeleri sorunlu ve mouseleri de öyle o bütçede Gamenote varken yüzüne bakılmaz Rampage'nin.

Game Booster'ın kötü bir marka olduğunu duymuştum.

Kötü bir marka.

G213 sorunlu diye biliyorum. @Rivadex

Hocam, sessiz demiş Blue Switch bunlar.

Evet.

Rampage kötü bir marka hocam kötü ürünleri var, alınmaz.

Klavyeleri sorunlu ve mouseleri de öyle o bütçede Gamenote varken yüzüne bakılmaz Rampage'nin.

Kötü bir marka.

G213 sorunlu diye biliyorum. @Rivadex

Game Boost, Rampage gibi markalarının kötü marka olduğunu biliyorum. Sizler daha iyi bilirsiniz tabii ki. Kalite olarak çok üzmeyecek K3 Pro arkadaşımız önerdi bayağı hoşuma gitti. Alternatif varsa bu tarz olur.

Game Boost, Rampage gibi markalarının kötü marka olduğunu biliyorum. Sizler daha iyi bilirsiniz tabii ki. Kalite olarak çok üzmeyecek K3 Pro arkadaşımız önerdi bayağı hoşuma gitti. Alternatif varsa bu tarz olur.

K3 Pro üzmez hocam önermiştim zaten gayet güzel, zaten Monster'in teknik servisi müthiş bir sorun olursa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı