Klavye önerisi

Usarda

Hectopat
Merhaba arkadaşlar yeni bir klavye alacağım fakat sizden fikir ve öneri bekliyorum. Tavsiyelerinizi, fikirlerinizi, düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim teşekkürler. Sorularınızı cevaplayacağım.

Merhaba arkadaşlar yeni bir klavye alacağım fakat sizden fikir ve öneri bekliyorum. Tavsiyelerinizi, fikirlerinizi, düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim teşekkürler. Sorularınızı cevaplayacağım.
Normal klavye alın bence logitech'in normal klavyesi var mesela çok güzel ışıklı mışıklı pek hoşuma gitmiyor nedense neyse sizin kararınız :D iyi günler

Öncelikle bütçenizi belirtmeniz gerekiyor.

Ardından klavyede istediğiniz özellikleri söylemeniz gerekiyor. Örneğin mekanik olsun mu? Mekanik olacaksa hangi switch? Bilek desteği gerekiyor mu?
Bütçem net değil 1500 civarlarına kadar çıkabilirim ama ne kadar düşük olursa o kadar iyi. Mekanik olmasını daha çok istiyorum. Eğer o bütçelere çıkarsam çıkmışken mekanik olsun diye düşünüyorum yani. Ama mekanik olacaksa red switch olsun çünkü zaten hızlı yazıyorum çok ses olur rahat kullanamam blue olursa. Num padi kesinlikle olsun. Multimedya tuşu olması da tercihim. Bilek desteği de tercihen olabilir ama şart değil.
@Uchiha Shisui siz de göz atmışsınız sanırım. Üstteki bilgiler doğrultusunda yardımcı olursanız sevinirim. Eksik bilgi varsa söyleyebilirsiniz.

Yukarıda da belirttiğim gibi Num padi olsun istiyorum. Yani TKL klavyeler olmaz.
Diğerlerine göz atacağım teşekkür ederim.
Yok mu başka önerisi olan :D

XPG,Cherry Red switchleri var
Asus ROG Strix Scope RX Aura Sync RGB Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri
ROG RX Optik Red switch var,daha iyidir.Bunun yanına da bilek desteği olarak

Scope RX İncehesap'ta sık sık 750-850 TL Bandına düşüyor.Kaçırmayın hocam
Teşekkürler göz atacağım.

Hocam ROG Strix Scope RX alın.İncehesap'ta sık sık 750-850 TL Bandına düşüyor her cuma gecesi.Yanına da bir (ROG modeli de var) bilek desteği alabilirsiniz.Scope RX switchleri Cherry MX Red'den daha iyi genel ollarak. + şeklinde değil Logitech'in switchlerine benzer bir yapısı var.Ama Scope RX'in en iyi özelliği F12 özelliği.F12'ye bastığınız zaman tüm uygulamalar ve sekmeler alta alınıyor ve sesi kapatılıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı