Normal klavye alın bence logitech'in normal klavyesi var mesela çok güzel ışıklı mışıklı pek hoşuma gitmiyor nedense neyse sizin kararınızMerhaba arkadaşlar yeni bir klavye alacağım fakat sizden fikir ve öneri bekliyorum. Tavsiyelerinizi, fikirlerinizi, düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim teşekkürler. Sorularınızı cevaplayacağım.
Bütçem net değil 1500 civarlarına kadar çıkabilirim ama ne kadar düşük olursa o kadar iyi. Mekanik olmasını daha çok istiyorum. Eğer o bütçelere çıkarsam çıkmışken mekanik olsun diye düşünüyorum yani. Ama mekanik olacaksa red switch olsun çünkü zaten hızlı yazıyorum çok ses olur rahat kullanamam blue olursa. Num padi kesinlikle olsun. Multimedya tuşu olması da tercihim. Bilek desteği de tercihen olabilir ama şart değil.Öncelikle bütçenizi belirtmeniz gerekiyor.
Ardından klavyede istediğiniz özellikleri söylemeniz gerekiyor. Örneğin mekanik olsun mu? Mekanik olacaksa hangi switch? Bilek desteği gerekiyor mu?
Yukarıda da belirttiğim gibi Num padi olsun istiyorum. Yani TKL klavyeler olmaz.![]()
SteelSeries Apex 7 TKL Red Switch Kablolu İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 7 TKL Red Switch Kablolu İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 7 TKL Red Switch Kablolu İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.640,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkürler göz atacağım.XPG,Cherry Red switchleri var![]()
XPG Summoner SUMMONER5A-BKCTR Cherry MX Red Switch TR Q USB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Asus ROG Strix Scope RX Aura Sync RGB Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri
ROG RX Optik Red switch var,daha iyidir.Bunun yanına da bilek desteği olarak
Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
Scope RX İncehesap'ta sık sık 750-850 TL Bandına düşüyor.Kaçırmayın hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.