Klavye önerisi

Bütçe
1-2 bin TL
Gereksiz pahalı bence, benzerleri max 1.000 TL'ye satılıyor.

Güzel bir klavye lazım fiyat fark etmez :)
Klavye yumuşak olursa zaten daha rahat oynarsın ve önemli olan tuş büyüklüğü ve yumuşaklığı, bir klavyeye 2 bin - 3 bin verilmez, verilirse de çok performans artışı falan yaşanmaz aksine boşuna para vermiş olursunuz.

Gereksiz pahalı bence, benzerleri Max 1.000 TL'ye satılıyor.

Klavye yumuşak olursa zaten daha rahat oynarsın ve önemli olan tuş büyüklüğü ve yumuşaklığı, bir klavyeye 2 bin - 3 bin verilmez, verilirse de çok performans artışı falan yaşanmaz aksine boşuna para vermiş olursunuz.

Ne önerirsin?

Vallahi ortak karar alın önerin ben bilemedim.
O bu paraya daha iyileri alınır diyen arkadaşın gram bilgisi yok belli ki. Bütçede hatta bütçenin üstüne de Strix Scope RX en iyisi. RX switch'ler en iyi olarak kabul edilen Cherry MX'ten daha iyi performans olarak. Atılan önerilerin hiçbirini umursamayın çöplük olmuş konu.

Ne diyorsun hocam sen ya? Yumuşak olursa daha rahat oynarsın ve önemli olan tuş büyüklüğü mü? Lütfen bilginiz yoksa boş boş konuşmayın. Zaten sadece performans için verilmiyor bu paralar. 700TL'ye alınacak bir mekanik klavye uzun vadede algılamama, aydınlatmada sönmeler vs. gibi sorunlar çıkarır. Hem performans hem uzun ömürlülük için veriliyor.

O bu paraya daha iyileri alınır diyen arkadaşın gram bilgisi yok belli ki. Bütçede hatta bütçenin üstüne de STRIX scope RX en iyisi. RX Switch'ler en iyi olarak kabul edilen Cherry MX'ten daha iyi performans olarak. Atılan önerilerin hiçbirini umursamayın çöplük olmuş konu.

Ne diyorsun hocam sen ya? Yumuşak olursa daha rahat oynarsın ve önemli olan tuş büyüklüğü mü? Lütfen bilginiz yoksa boş boş konuşmayın. Zaten sadece performans için verilmiyor bu paralar. 700TL'ye alınacak bir mekanik klavye uzun vadede algılamama, aydınlatmada sönmeler vs. gibi sorunlar çıkarır. Hem performans hem uzun ömürlülük için veriliyor.

Tamam dostum bunu alıyoruz o zaman. Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı