Klavye önerisi

Nouis1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ben bir klavye almak istiyorum. Red Switch ve Blue Switch denedim daha önce ben Blue Switch gibi sert ama red Switch gibi de çok ses çıkartmyan bir klavye istiyorum. Var mıdır buna uygun Switch?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Ben bir klavye almak istiyorum. Red Switch ve Blue Switch denedim daha önce ben Blue Switch gibi sert ama red Switch gibi de çok ses çıkartmyan bir klavye istiyorum. Var mıdır buna uygun Switch?

Blue Switch tactical dediğimiz Switch'dir red ise linear brown Switch tercih edebilirsiniz red Switch'e bayağı benzer.

Brown switch alın hocam. Pişman olmazsınız.

SteelSeries Apex 3.

Hocam mekanik klavye sormuş arkadaş ne bir bütçe bilgisi almadan ne de herhangi bir dayanak göstermeden direkt klavye öneriyorsunuz.

Aynen öyle katılıyorum arkadaş red Switch'e benzer Switch önermemizi istemiş gidip de mebran klavye tercih ettirmek çok saçma bence.

SteelSeries klavyeler gereksiz pahalı zaten hocam. Razer Blackwidow 3 kullanıyorum çok memnunum eğer Switch'leri gürültülü olmasaydı önerecektim de (yeşil Switch). Tam versiyonu 2000 TL civarı, tenkeyless versiyonu 1600 TL civarı. Mebran Apex 3 ise 2000 TL. Şahsen Blackwidow 3 ezici bir şekilde tercih listemde üsttedir.

SteelSeries klavyeler gereksiz pahalı zaten hocam. Razer Blackwidow 3 kullanıyorum çok memnunum eğer Switch'leri gürültülü olmasaydı önerecektim de (yeşil Switch). Tam versiyonu 2000 TL civarı, tenkeyless versiyonu 1600 TL civarı. Mebran Apex 3 ise 2000 TL. Şahsen Black Widow 3 ezici bir şekilde tercih listemde üsttedir.

SS klavyeleri biraz pahalı evet ama SS alacaksanız kesinlikle Apex Pro TKL veya Apex Pro mini öneririm fiyatı biraz tuzlu ama gerçekten efsane klavyeler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı