Klavye önerisi

doom44

Decapat
Daha fazla  
%60 haricindeki klavyeleri araştırıyorum. Alınca bir defa tam almalık bir klavye arıyorum. Şu an aklımda Akko MOD007b magnetic Switch modeli var. Genel olarak her şeyiyle iyi olacak Switch, PBT, kasa gibi detaylı konularda bilgi sahibi olanlardan öneri bekliyorum.

FEKER K75'i AliExpress'ten biraz tuzlu olmakla birlikte 4.500 civarına getirtebiliyorsunuz bakmanızı tavsiye ederim.

Akko MOD007b'dan ekran haricinde diğer artıları çok var mı?

Bütçe sınırı yok diyebilirim ama genellikle 150$ üstü özellikten ziyade spesifik sebeplerden dolayı pahalı oluyor galiba. O yüzden max o kadar olabilir.

Akko MOD007b'dan ekran haricinde diğer artıları çok var mı?

Bütçe sınırı yok diyebilirim ama genellikle 150$ üstü özellikten ziyade spesifik sebeplerden dolayı pahalı oluyor galiba. O yüzden max o kadar olabilir.
150$'dan sonra ülkeye getirtemiyorsun çünkü sebebi o aslında. Ayrıca pek bilmiyorum bu işleri ama ben de yakın zamanda böyle bir arayışa girmiştim ve hem uygun fiyatlı hem de istediğim özellik + ses hissinin yeterli olması sebebiyle Ajazz AK 820 Pro ile alışverişimi sonlandırdım ve gelmesini bekliyorum.

Önerdiğim klavyeyi geçen hafta forumda görmüştüm ve incelemesi de var youtubeta. Ben baya beğendim hem sesini hem Knob ekranının büyüklüğünü. Bildiğim kadarıyla da FEKER markası baya önerilen bir model. Akko, Feker, Moonsgeek vs gibi ürünler birbirlerinin rakibi ve hangisini alsan üzülmesin diye düşünüyorum.

Bu klavyeyi de bir inceleyebilirsiniz.

Gelecek önerileri youtubetan ses testleriyle de incelemenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı