Klavye sahte mi?

Yanlış okumuşum. Ama ikisi de aynı klavye değil mi fotoğraflardaki? Ne fark gördünüz?
K55'de 3 bölge aydınlatma mevcut. Muhtemelen yukarıdaki tuşların değiştirilebilir RGB aydınlatmaları yok.

Klavye marka/model?

Yeni versiyonlarında değiştirilmiş olabilir, detaylı araştırmak lazım. Klavye modeli ne bu arada hiç bilgi vermemişsiniz?

Muhtemelen Logitech marka çünkü benim G810 Orion Spectrum klavyemde de aynı yuvarlak aydınlatma tuşu var.

Logitech değil. Corsair.

Windows tuşunu kilitleme kısayolu değil mi o?
Yenisi parti ürünlerde (ya da eski partilerde de olabilir, size hangisi denk geldiyse diğeri yani) Windows logosu vardı demek ki. Sahte olduğunu tek bir logoyla anlayamazsınız.

Sahte olup olmadığını kontrol etmek için, ürünün bandrol ve ürün kodunu üreticinin sitesinde aratın. Ayrıca bazı firmalar ürünlerine hologram ve QR kod da yerleştirebiliyor, bunları kontrol edin.

Üstteki klavye muhtemelen K55 RGB, alttaki ise K68 RGB.

Corsair Gaming K68 RGB Cherry MX Red​

Arkadaşlar kusura bakmayın dışarıdaydım müsait değildim hala konu hakkında fikri olup yardım edebilecek birileri varsa çok sevinirim. (Bilen arkadaşları tebrik ediyorum bu arada.)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı